czesc dziewczyny.
Ja tylko goscinnie i na sekundkę.Odnosnie naszego wątku no niestety poznałysmy sie na kafeterii i było super,poten wątek nasz wykasowali i przeniosłysmy sie na Tt i ty w pewnym czasie dołączyła dziewczyna nikiem WITAMINKA,która zawsze była pomiatana przez męza i bardzo nieszczesliwa z powodu braku przyjaciółek.Dało sie wytrzymac do czasu.Uwiezcie mi to niejest łatwe pisac z kims,kogo sie nie znosi,jej posty przestały byc juz dawno normalne,wymalała z tekstami ze niewiadomo jak sie było zachowac.Jak rozbił sie nasz autokar z pelgrzymami we Włoszech na całym Tt wiadomo kazdy czcił pamięc poległych a nasz wspaniał Witaminka wpadła z super chumerem stawiała kawkę i się super bawiło.Powoli atmosfera nobił sie gezta.Obrazała sie na nas i wracała jak bumerang.Zakładał wątki bardzo nieszczesliwej a w rzeczywistosci okazała sie zupełnie inną osobą.Jak naskoczyli na jej synka to ja osobiscie dochodziłam kto to i ja stawiałam w jej obronie a ona wczoraj pisze,ze ma mnie w d.....Choc znamy się tylko i wyącznie z netu z nią to kultóra wymaga troszkę kultury wobec siebie.Forum sie rozoada.Ona obrazona odeszła,pomijając to ze załozylismy nowy temat na noworodku i tak przyszła,Jak się oststnio z nami pozegnała to atmosfera zaczeła robic sie lepsza,dziewczyny zaczeły wracac to i Witaminka sie pijawiła.No wcale niejest tak jak ona ppisze,ze nietolerujemy nowych dziewczyn.bardzo chcetnie z nimi piszemy i dołączają do nas cały czas,po Witamince juz kilka doszło i jest super.Ta dziewczyna jest poprpstu jakas dziwna. Sory,ze smieca ale chciała bym wam wyjasnic co sie stało takiego.
A to gg to pisała ze mną i bardzo mnie bolało,ze wyzywa nas od suk.
Pozdrawiam Was i waszych maluszków kochanych.
Asiu---

znamy sie doskonale.Buzka dla Wikuni.
[ Dodano: 2007-09-11 ]
mamo-Emilki---to cos takiego jak powolne demaskowanie oszustki.