Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 wrz 2007, 22:39

hej baboski ja tylko wam slodkich snow zycze bo na momencik jestem,
bylam dzis z malym na takim spotkaniu mamus ze szkoly rodzenia ale bylo milo same bobaski .....a moj babel do wszystkich na raczki ...cyganskie dziecko i nawet mnie nie szukal:) i jetsem z niego dumna bardzo bo jechalam z nim sama a maly ostatnio robil nam sceny w samochodzie takie ze marcin juz nas nie chce brac do miasta jak jedzie tak maly wrzeszczy wscieka sie i histeryzuje .ostatnio to go nawet juz musialam w polowie drogi wypiac tak plakal ze sama sie wystraszylam .....a nigy tego nie robie nawet jak jedziemy 100m to maly jest zapiety nigdy na kolanach ....no a dzis? jakbym nie swoje dziecko wiozla:) kochany
ok lece moze jutro zajrze
:ico_brawa_01: za nowe postepy kontrakty i zabki:) :ico_haha_01:
sliczne zdjecia macie baboski
ale bym sie chcviala z wami spotklac ....nawet sobie nie wyobrazacie ,,,,,,juz widze jak by nasze dzieciaczki awriowaly razem:)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 wrz 2007, 22:42

Justynuś no wreszcie , cos Cię ostatnio nie ma tu u nas... :ico_nienie: :ico_oczko:
Gratuluje konmtraktu :ico_brawa_01:
no i :ico_brawa_01: dla Adusi za kolejne ząbki.

Antoś dzisiaj normalnie padł...w dzień spał tylko 15 minut więc to wyjaśnia, teraz nic nie est wstanie Go zbudić, nawet nasz smiech który został wywołany Programem Majewskiego :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-10, 22:45 ]
ale bym sie chcviala z wami spotklac ....nawet sobie nie wyobrazacie ,,,,,,juz widze jak by nasze dzieciaczki awriowaly razem:)
Iwonka czytasz w moich myslach, ja też bardzo chcciałabym się z wami spotkać....
a może się uda...co?

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 10:06

Maggie obiecuje poprawe w miare moich możliwości czasowych :ico_oczko: bo ostatnio z czasem u mnie kiepsko :ico_olaboga:

Ada w łaśnie dzwoni do taty :-D

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 10:11

justyna25, gratuluję ! :ico_brawa_01: dla Adusi za zębolka.

Oj, mi też marzy się spotkanie z Wami wszystkimi... Szkoda, że jesteśmy tak porozrzucane nie tylko po całej Polsce, ale i świecie... :ico_placzek:

My dziś znowu idziemy do mego taty.Muszę mu jeszcze trochę pomóc.... Pogoda jest taka okropna, że z domu nie chce się wychodzić.
Mój mały łobuzek układa się właśnie do spanka, a ja muszę jeszcze posprzątać mieszkanie.

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2007, 11:05

Halloo
Moja Nicole juz o 8 00 zrobila mi pobudke dzisiaj.. ale co sie dziwic.. jak wczoraj juz o 22 00 spala jak susel :ico_oczko: Juz jestesmy po wspolnym prysznicu i teraz czekam az malutkiej sie zachce spac..
Pozatym to mamy pogode straszna... Jest zimno i mokro i nic sie niechce.. ale dobrze ze musze tylko obiadek zrobic i to wszystko na dzisiaj.. :ico_brawa_01: :ico_oczko:
Mieszkanko moje moge tez jutro albo pojutrze wysprzatac..az tak tez sie nie brudzi :ico_oczko: No i moj tesc juz nareszcie jutro wychodzi do domu..hurraa juz sie ciesze bo mu jest lepiej i nie trzeba bedzie znowu jezdzic do tego szpitala .. No i fajnie sie wszystko ulozylo z tym tesciem.. Milego dnia zajrze jak Nicole zasnie papatki

[ Dodano: 2007-09-11, 11:07 ]
Tak samo jak wy chcialabym sie kiedys z wami spotkac.. naprawde juz mysle o tym jak by bylo i jak nasze pociechy sie beda razem bawily.. ale jestesmy tak porozwalane po swiecie i po Polsce ze ja niewiem jak to nam kiedys klapnie a chcialabym bardzo sie spotkac :ico_oczko: :ico_wstydzioch: :-D :ico_brawa_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2007, 13:04

Witajcie Kochane, my własnie wrócilismy z przedszkola, Antoś dzisiaj dał popis :ico_olaboga:
Upodobal sobie samochód taki do którego dziecko w siada i odpycha się nóżkami...no i wogóle nie chciał z niego wyjść tak mu się podobało...no a jakjuz wysiadł żeby zjeść poczęstunek , ciacho znaczy się :-D \
i jakieś dziecko zajęło ten wspomniany samochód, to Antoś wpadł w szał....kurcze nigdy się tak nie zachowywał , zawsze dzielił się zabawkami....jakioś udało mi się go zająć czymś innym ale było dosyć ciezko.
Oj, mi też marzy się spotkanie z Wami wszystkimi... Szkoda, że jesteśmy tak porozrzucane nie tylko po całej Polsce, ale i świecie... :ico_placzek:
ja przyjezdzam do Polski 2 pazdziernika i bede trzy tygodnie....jak sie skrzykniemy to bardzo chetnie sie spotkam :one:
Justynka trzymamy kciukasy za Twój czas...oby było go więcej :-D
Mama_Kingi, a jak >Ty się ciężaróweczko czujesz?
Moja Nicole juz o 8 00 zrobila mi pobudke dzisiaj.. ale co sie dziwic.. jak wczoraj juz o 22 00 spala jak suse
Mój Antolek jak sie obudzi o godz 8 to jest tzw długie sopanko....a zazwyczaj chodzi spać o 20...

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 wrz 2007, 13:14

maggie u nas jest tak samo maly tez sie dzielil zabawkami i nie zwracal uwagi jak inne dziecko sie bawilo a teraz wyrywa a w zlosci nawetrt rzuca zabawkami
to trzeba pomyslec gdzie to nasze spotkanie moglo by sie odbyc jakby co zapraszam do nas hihihihi(ale jestem wygodnicka)....ale faktycznie by trzeba bylo pomyslec gdzie lezy srodek nas wszystkich i juz .......kawka pogaduchy i zabawy z dzieciaczkami:) juz sie nie mogr doczekac:)

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2007, 13:40

Maggie moja Nicole to sie dzieli tylko ze mna jedzeniem.. i wiem ze jesli chodzi o zabawki to sie nie dzieli.. Jak kiedys bylismy na urlopie w Pl i tam bylismy u kuzynki mojego meza i ona ma synka co ma 2 latka jak ten jej synek zobaczyl malej chodzik to tak sie doczepil do niego ze mala nie umiala isc ani kroczka i na poczatku nie odzywala sie ale pozniej jej juz bylo za duzo i tez zaczela plakac i marudzic zeby jej chodzik zostawil.. ale Dominik caly czas sie chcail tym chodzikiem bawic.. Oh i dlatego mysle ze zachowanie Anotsia jest zrozumiale wydaje mi sie ze to taki etap maja dzieci w tym wieku..

Ok ja ide teraz na telefon z siostrzyczka napisze wiecej pozniej aha zapomnialam napisac ze moj kochany brzdac nareszcie usnal.. od 8 00 do 13 00 i mala Nicole sama padnela.. juz nie miala sily dalej sie bawic ani nic robic hehe :ico_oczko: I mam nadzieje ze do 15 00 pospi sobie :ico_oczko: Do pozniej papa

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

11 wrz 2007, 14:03

to trzeba pomyslec gdzie to nasze spotkanie moglo by sie odbyc jakby co zapraszam do nas hihihihi(ale jestem wygodnicka)....ale faktycznie by trzeba bylo pomyslec gdzie lezy srodek nas wszystkich i juz .......kawka pogaduchy i zabawy z dzieciaczkami:) juz sie nie mogr doczekac:)
Iwonka jestem za tym żeby wybrać miejsce po środku... :DD

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2007, 14:41

Ja tez jestem za tym zeby bylo gdzies posrodku.. :ico_oczko: Tylko gdzie jest srodek??
Moje dziecie juz sie obudzilo a wiec znikam.. :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”