Ale sie wkurzyłam!!! Post mi zniknął bo musiałam sie ponownie zalogować, cholera jasna!!!
Magdzinka świetne te pojemniki z Ikei, przydłyby mi się takie. Ja do tej pory to zamrażam zupki w słoiczkach po wcześniejszych zupkach, choć nie jestem przekonana, mimo iż wyparzam, czy to jest dobre...
Hekkate, no to sie super dobraliście z mężem!! NA pewno ma duze plusy bycie z kimś tak do Ciebie podobnym!! Nie mówmy o minusach bo każdy związek przecież takie ma!
Dorota m. super że już powraca Ci libido po tych tabletkach, widać organizm musiał się przystosowac do tych hormonów. Ja mimo iż nic nie zażywam to ciągle nie mogę dojść do "formy", hihi:) Nie wiem czy tylko ja tak mam że znacznie mi osłabła chęć na sex. Nie wiem czy to przez to zmęczenie czy co??
kelly Bartusiowi nic nie grozi, bo karmię go piersią więc ma zebezpieczenie na wszelkie choroby ode mnie. Niczym go nie zarażę. Na szczęście!!
Apropos męża, to każdy facet tak ma że tylko pamięta jak kobieta się czepia a pochwał wcale nie zachowuje w pamięci, co za ludzie??!!!
[ Dodano: 2007-09-11, 19:40 ]hekkate świetne masz odliczanie do końca roku szkolnego!!
A jak podałaś to mięsko, w kawałkach i Daniel pogryzł? A makaron cienki czy gruby?