12 wrz 2007, 12:25
Joanna24, niewiem dlaczego jest taki uparty ,wczoraj powiedział,że nie robi to na nim wrażenia , powiedziałam mu ,że się z nim zgadzam nie robi bo NIE WIDZI ANI NIE WIDZIAŁ WCZEŚNIEJ !!! Mam nadzieje ,że da się jeszcze namówić .Myśle,że on się wstydzi .Ostanio zawiózł mnie do lekarza ale wszedł nawet do przychodni tylko siedział w samochodzie.On może chce ,ale ma jakies wachania,moze uda mi sie jeszcze coś z tym zrobić.
Czy ten ból który Ci dolega to ból czy skórcz bo na skórcze czasem można zażyć no-spe , apap słyszałam ,ze jest nie grożnyi max dawka dzienna to 2 tabletki .Dużo wypoczywaj i leż w łóżeczku jeżeli jest tylko taka mozliwość .Bedzie dobrze ,wierze w to i trzymam mocno kciuki ,żeby było wszysko ok.Czasem odpocynek dużo daje .
Kochane bardzo się wczoraj wystraszyłam kiedy napisałam ,że jestem chora i biorę antybiotyk a Wy kwietnióweczki napisałyście ,że lepiej nie barać .Napisałam smsika do gin z pytanim :" Czy ten anybiotyk jest bezpieczny ? , czy moje przeziębienie niema wpływu na dzidzie , a jeżeli tak to jaki? " Odpisał:"Antybiotyk jest bezpieczny tak jak wcześniej mnie zapewniał i jeżeli nie mam wysokiej temp. to nie ma to wpływu na dzidzie " Bardzo sie cieszę ,z pozytywniej odpowiedzi .Jutro ide do gin . i mam nadzieję ,że usłysze same pozytywy bardzo sie boje ,ale to już tak co wizyte.