Witajcie kochane
Ja mam chwilke spokoju bo moj kochany skarbek sobie spiiii

Jestem zdziwona abo wczoraj wytrzymala caly dzien praktycznie bez spanie bo zasnela dopiero o 17 40 no ale widocznie bylo to troche malo i dzisiaj odsypia.. fajnie bo bylam z moimi tesciami na zakupach i fajnie byloo

Mala Nicole sie zmeczyla i jak wracalismy juz ze zakupow to usnela w aucie,i spi sobie do teraz

i mysle ze pospi jeszcze troche.
U nas pogoda wysmienita,super sloneczko swieci i jest ogulnie pieknie.Jak sie mala obudzi to idziemy koniecznie na spacerek znowu zachaczymy o plac zabaw

Tym razem wezme nasz aparat cyfrowy i porobie Nicolci zdjecia.
Musze wam powiedziec ze Nicole to az tak strasznie narazie mi NIE lobuzuje slucha sie mnie kiedy chce i jak jej to pasuje ale nie moge narazie jeszcze az tak narzekac.. Najgorzej jest tylko wtedy jak mala cos chce a ja mowie Nie o to wtedy potrafi pokazac swoj charakterek .. ale to musi byc juz taka naprawde duza rzecz.. a takie male jak sobie cos upatrzy i to chce to czasami jej to dam a czasami nie i jak jej nie dam to nie robi mi az takich scen..
Ogulnie jest taka slodziutka i kochana i taka madra ja niewiedzialam ze 13 miesieczne dzieci sa tak madre.. Dzisiaj jak bylam u tesciow to troche poczekalam na nich zanim pojechalismy to ja patrze a mala Nicole bierz swoja kurteczke i stoi przy dzwiach wyjsciowych i zaczyna machac wszystkim ze ona chce juz isc na dwor bylam w szoku ale i jaka dumna z malutkiej jestem

Taka sprytna dziewczynke mam
Maggie no wlasnie mysle sobie ze to tak jest,tym bardziej ze jak Nicole jest taka otwarta na innych ludzi i sie prawie ze wszystkimi ludzmi lubi bawic i jej sie podoba ta zabawa to wiadomo ze pozniej niechce do mnie isc.. A z drugiej strony masz racje ze to tez duzo robi ze jest inaczej jak dziecko widzi tylko rodzicow i czasami jakies inne dzieci,tak jak u ciebie a inaczej jest jak widzi swoja babcie,sasiadke i tak po kolei ohh nie martwie sie Wazne ze Nicole mi okazuje ze kocha swoja mame i to sie liczy

Dzisiaj jak byla na rekach u swojej babci to pozniej chciala isc do mnie a tesciowa w szoku..
Iza oj to straszna rzecz sie przytrafila Matiemu.. Ale tak to czasami jest dziecko jest ciekawe wlozylo paluszek gdzie nie mialo wkladac i mu paluszek wciagla.. Boze dobrze ze wszystko sie szczesliwie skonczylo.. Wiadomo bolalo to Matiego ale na szczescie paluszek caly i jest ok.. A mowilas wczesniej ze Mati sie bawi swoim ptaszkiem to mi sie wydaje ze to moze byc juz normalne.. bo po prostu powoli Mati poznaje swoje cialo i czasami sie tam tez podotyka .. moja Nicole czasami sie tez dotknie ale nie az tak czesto.
Mama_Kingi (Aniu) - Musisz sieuzbroic w cierpliwosc chociaz wiem ze to latwo jest powiedziane a trudniej wykonane.. bo czasami czlowiek juz nie umie wytrzymac i klapsa musi dac.. ale to niewiem czy pomaga .. bo moja Nicole po klapsie placze jeszcze bardziej ale moze tez sie nauczy czegos z czasem.. Bedzie dobrze to taki okres u naszych pociech teraz ja jestem z moja Nicole dopiero na poczatku jeszcze mi nie lobuzuje az tak.. ale nie martw sie bedzie ok..
Zubelek szkoda ze zostalyscie same we trojeczke bez meza.. ale czasmai sie tak uklada jak chodzi o prace ze trzeba wyjechac.. wiem ze bedzie wam ciezko ale dacie rade Trzymam kciuki i powodzenia i duzo zdrowka dla Gabi i dla ciebie pozdrowionka papatki trzymajcie sie
No a ja moge chwilke odpoczac zupka mi sie juz gotuje poczekam az mala sie obudzi i na spacerek zajrze pozniej papa (dzisiaj zrobie zupe ogorkowa mniam

)
O rety ja juz napisalam 600 postow..