[ Dodano: 2007-09-12, 15:51 ]
moja Ami zjadła podwieczorek i właśnie zasneła ,a myslałam ,że jeszcze wyjde z nią na troszeczke w ten piękny dzionek niechce mi sie siedziec w domku gdy tak slicznie
Tadziu ma szorstką wysypkę na buzi, dostał ją po tym jak zjadłam ogromną michę mleka z płatkami
prawdopodobnie się uczulił na mleczko i na razie lekarka zaleciła odstawienie mleka i jego produktów do czasu jak Tadek skończy 6 miesięcy
hej ja na chwilek wiec mam teraz nocki wiec niema mnie na tt a oktawian dzis poszedl do przedszkola z katarem 4dni siedzial w domu mozna zwarjowac pozdrawiam
barbapuppa, współczucia,że musisz stosować dietkę-no ale jak trzeba to trzeba.To uczulenie to póżniej z czasem minie. julita32, moja Weronika jutro też już idzie do przedszkola po przeziębieniu.Znowóż jest chętna aby iść.Tylko mówi,że nie chce jeść w przedszkolu zupek,bo są niedobre.
Au nas dzisiaj była śliczna pogoda i ładnie przygrzewało słoneczko.
papa.
barbapuppa,wiem co to znaczy ja tez musialam dietke stosowac a teraz Gabi jest na mleku dla alergikow
ana30 brawa dla Weroniczki za chec chodzenia do przedszkola
a u nas wstretna pogoda
dziewczyny, ja myslałam, ze nic nie piszecie, bo nie dostawałam znowu powiadomień
u nas po szczepieniu Tadzio prawie nie spał w nocy, a w dzień to aż go musiałam na papu dobudzać
nie wiem jak dziś będzie, ale słyszę w niani co chwilkę że się przewraca, czyli nie śpi jak dotychczas spokojnie, mam nadzieję, że ta reakcja poszczepienna szybko minie, bo poprzednią noc w ogóle nie przespałam, bo Tadziu co godzinę chciał cyca
biedne te nasze maluszki musza cierpiec przez szczepionki
moja Gabi nie ma alergi wiec jestem szczesliwa a tak sie balam a tak wogole to bylam z nia dzisiaj u lekarza a i pogoda byla w miare wiec nie zmarzlismy
moja Gabi jakos spokojnie znosila szczepionki ale miala zgrubienia po szczepieniu i przykladalam jej sode i przechodzilo ale w nocy spala.
barbapuppa
zycze ci aby Tadziu nie byl marudny
dzieki madziu mam nadzieję, ze będzie lepiej
myslałam, ze będzie super przechodził, bo pierwsze szczepienie zniósł rewelacyjnie, ale cóż nigdy nie ma pełni szczęścia, jak nie to to tamto i ciągle musimy się zamartwiać
taki już nasz los - mamusiek
to prawda a ile jeszcze nas czeka musimy wszystko przetrwac dla swoich dzieciaczkow bo sa tego warte dzieci to nasze sreberka
trzymajcie sie mamuski !!!