Gabrysiu, a myslisz ze jak przestawisz Emi na jedna drzemke w dzien to bedzie Ci lepiej spała w nocy? Bo np. u Mai to sie nie sprawdzilo, nie dosc ze spi w dzien tylko raz to i noce nie są rewelacyjne.
Justynko, a jak Ci Adusia zasypia i gdzie spi? Bo u nas problem, usypia z nami, potem przenosimy ja do łóżeczka ale jak sie obudzi wychodzi z łóżeczka i idzie do nas do łóżka
Witajcie ja juz po fryzjerze ale nie zamieszcze teraz zdjec bo nie mam czasu. Ale nie jestem zbytniozadowolona.my juz spakowanii gotowi do wyjazdu najgorzej ze maly zalapal katar i wogole jakis marudny jest moze to po wczoraj,szym szczepieniu. No nic teraz spadam do ponedzialku trzymajcie sie cieplutko.
Iwonko Adusia zasypia i śpi w łóżeczku chociaż czasem też mamy z tym problem a to dlatego ze jak jestem nza nocce to mąż czasem sie zlituje nad Adusia i bierze ja dosiebie do łóżka Gabrysiu czekamy z Adusią na Emilke
Dziewczyny a Adusia zasypia przy małej lampce a telewizor jest włączony i jak zaśnie to my normalnie rozmawiamy i jej to nie przeszkadza.Od maleńkiej jest tak przyzwyczajona bo my mamy jeden pokój i inaczej sie nie da.Nie wyobrażam sobie co to by było jak Ada musiałaby mieć cisze podaczas spania