I jestem i ja z wami baboski
Jestem zmeczona troche dzisiaj,bo mam takie kochane i bardzo energiczne i zywe dzieciatko w domu,na kazdym kroku trzeba na Nicole uwazac,dzisiaj o malo co i by wylala kawe ale na szczescie juz zimna na nasz nowy dywan.. Piekny jest.. Ja wybieralam a moj maz tylko mi przytaknal

I tak samo bylo jak kupowalismy nasz stol do stolowego tez mi sie spodobal i moj maz znowu mi ulegl tak samo bylo z dywanem.. oh jakie to super uczucie jak mamy rzeczy co ja wybieralam i w moim guscie

Nie mowie ze sie mojemu mezowi nie podobaja ale on tak juz ma jesli chodzi o zakupy to ja mam decydujace zdanie

A i kupilismy sobie jeszcze dzisiaj nowy aparat telefoniczny no ale tym razem to juz moj maz go wybral a ja powiedzialam tylko ze jest taki elegancki i sliczny i juz mamy takze piekny telefonik

I wazne jest to ze podczas rozmowy nic nie przerywa na lini i wogule jest Ok.
Dzisiaj byli u nas tescie i podziwiali nasz piekny stolowy

Nowy stol i nowy dywan a to wszystko w jasnych kolorach i pasuje idealnie do naszej mebloscianki..
Ok juz koniec tych zachwytow..
Chcialam wam powiedziec ze dzisiaj mala Nicole byla duzo u babci,a to sie razem bawily a to cos robily razem a ja siedzialam obok i patrzalam na to i usmiechalam sie w pewnym momencie sprzatam po kolacji i mala Nicole wola Mama Mama a ja nie zaaregowalam odrazu i moja Nicole w placz ze ona chce do mamy a mamy niema.. Oh to byla taka piekna chwila.. zrozumialam w niej ze jednak moje dziecko moze sie pobawic z kazdym ajednak zawsze mama bedzie mama i to jest wazne dla mnie
Jesli chodzi o usypianie malej Nicosi to jak juz pisalam wczesniej mala mnie potrzebuje caly czas i beze mnie nie usnie

Leze sobie kolo malutkiej a ona bawi sie moimi wlosami i zmienia pozycje az w koncu usypia sama ale musze caly czas kolo niej lezec.. Mam to szczescie ze moj kochany maz wstaje do malej w nocy jak zaplacze a ja np.wtedy spie to nie budzi mnie tylko sam probuje mala uspokoic i jak widzi ze nie da rady ze potrzebna jest mama to wtedy budzi mnie ale przewaznie daje sobie rade sam a ja sie moge wyspac.. bo uwielbiam spac
Diem to sie masz fajnie,praca w ogrodku,warzywka

dla was my tez mamy troche warzywek ostatnio pomidory i szczypiorek zjedlismy a i jeszcze jedna salata mi zostala do zagospodarowania i konsumpcji

A tak to swierzych warzywek raczej juz w tym roku nie sadzimy posadzimy znowu za rok
Barbara to ja gratuluje takiego super spanka twojej coreczki,kurde sama sobie zasypia i to juz od 5 miesiaca.. Powiesz mi jak tego dokonalas ?? Bo ja moja Nicole to do 7 miesiaca bujalam do snu na rekach. ale na szczescie od 7 miesiaca mala zasypia tak jak teraz najpierw wypija herbatke a pozniej sie bawi wlosami i pozycje zmienia i zasypia

Szkoda ze tylko ty wstajesz do malej w nocy,zawsze jest wygodniej jak ci troche pomoze maz no ale jak twoj luby ma takie spanko jak ja to juz tak jest ..

Chociaz ja czasami mala uslysze .. ale bardzo zadko ..
Iza ciesze sie ze nareszcie macie pozwolenie na budowe wlasnego domku,to teraz do pracy i juz za niedlugo bedziecie na swoim ciesze sie i Powodzenia
Aginka dobrze ze z Malwinka wszystko ok
I znowu napisalam referat..

Ja niechce tyle pisac tylko jakos samo sie tak pisze hehe

No to nic pobede na tt troche i uciekam do spanka,dobrze ze moja slodka dzidzia juz sobie spi to mam czas troche na TT a jutro jedziemy na camping na Riegsse nad jeziorko takze napisze dopiero wieczorkiem Buziaki papapa Dobranoc Baboski