Pogoda znowu ładna , to się porozbiegały wszystkie ;)
Ja dzisiaj byłam w parku, super fajnie było, ale mała zaczęła marudzić i zwinęłam się do domu.. nie miałam odwagi dać jej cyca na .ławeczce.. a teraz załuje, bo takie ładne słońce i wogóle fajne te jesienne dzionki są
hahaha
ja się sama sobie dziwię, bo gdzie siedziałam dookoła same mamusie z wózeczkami no mogłam przeciesz małą pokarmić w parku echh idę na spacer po osiedlu za kare
Alineczka a cemu nie chces karmić przy ludziach? dajcie spokój jak komuś się nie podoba o niech ie patrzy i tyle powiem Wam że w samolocie na każym locie mamy ok 3,4 takich maluchów karmionych piersia i żadna mama się nie przejmuje czy wypada czy nie.. i dobrze!
Indigo jesem stewardessą:)
dziewczynki ja pracowałam więc nie zaglądałam ale teraz mam 6 dni wolnych :) napiszę co jutro bo śpiąca jestem ściskam
ojej to nasze bliźniaki mają już niedługo roczek!!! szok
No właśnie Lemonii teraz siebie karcę ale jakoś miałam opory.. teraz juz będę miała wszytskich gdzieś, no chyba ze zima nadejdzie
Fajnie, ze masz az 6 dni wolnych i urlopu nie trzeba
Elwira dzięki za pochwały laska powiadasz? No cóz..wypada uwierzyć (a jakie to były zdjęcia? ze spotkania z Bozenką? )
witajcie! gdzie te zdjecia bo tez chce poogladac
kochane, karmienie piersia to rzecz naturalna... ale znam przypadek... ze dziewczyna w towarzystwie... nawet obcych ludzi... na imprezie... "wywali na wierzch cyca" cos jeszcze zacznie grzebac w torbie... cos tam jej jeszcze potrzeba... i ten olbrzymi cycol wisi tak przy wszystkich zanim sie zabierze do karmienia... wybaczcie... jestem kobieta...ale cos takiego budzi u mnie jednak niesmak... ja sama karmilam piersia... wolalam robic to raczej w ustronnym miejscu...ale jak sie nie dalo... to karmilam wszedzie... no ale az takiego pokazu moich mlecznych piersi nie robilam
[ Dodano: 2007-09-15, 12:24 ]
hej kochane! ja tu zagladam aby wam o czyms powiedziec a tu od rana nikogo nie ma... no nic... narazie nic nie bede mowic... choc po moim nowym suwaczku napewno domyslicie sie o co chodz i... zycze milego weekendu :)
MONIKAB fr, CZY TY KOBIETO ZARTUJESZ!!!!!!!! no nie:D:D:D:D:D nastepna kobitka na TT nam sie dwoi hihihihihihihihi to mowisz 8 miesiecy nie cale i bedziemy witac malego zdobywce!!!! JUHUUUU tak ci zazdroszcze, czemu to nie ja???? ojejjjjkus jak sie teraz ucieszylam!!!