Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 wrz 2007, 17:50

Dobra. Idę wreszcie do innej lekarki. Jakby od razu tak nie mogli powiedzieć debile. Tylko mały coś kicha i katarek jakby się zaczynał. Oby nie. Bo później nie mam kiedy na szczpienie iść bo przecież wyjazd mamy.

A my dziś niezłą wycieczkę sobie zrobilśmy.... Normalnie szłam szłam i doszłam na koniec świata... :-D Ale mnie nogi bolaly. Jedyny plus, że na końcu swiata przepyszne pieczywko sprzedają.
A dziś uwaga - zjadłam trochę fasolki po bretońsku. Trochę mam lęki. Ale raz kozie śmierć. Wierze, że będzie oki. Jak nic nie będzie małemu to wkrótce spróbuję cebulkę surową i kapustę, bo chyba tylko tego nie jem.

A ja dziś miałam piękne doświadczenie hihi... cudowny pokaz srania prz niemowlę. Ktoś tu ostatnio opisywał taką sytuację, chyba Avisek. Tomi dziś kupke walną, to ja fik go zaczęłam przebierać. A on nie poprstał niestety i dalej wyciska z siebie soki... jak mu wycieram a on dalej... chusteczek z pół kilo zużyłam hehe. Dobrze, że byłam przezorna i podłozyłam ceratkę wcześniej hehe.

Juli Krzyś na pewno piękne wytłumaczenie będzie mial. Oni zawsze mają gadki przygotowane niezłe. I nie będziesz miała serca się gniewać. Ja tak zawsze mam.

Alinko wreszcie się doczekałaś swojego Kocura. Może teraz na spokojnie pogadacie o tych ostatnich nieporozumieniach. Tylko nie przy kolacji. Dopiero na drugi dzień. Bawcie się dobrze dzieciaki :-D .

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2007, 18:14

Ha.. no i wrocil maz marnotrawny.. z kumplem. Zalapala gopolicja jak jechal motorem.. Ale dzieki Bogu ma on gadke i poczucie humoru i z 500 zł i 5 pkt zrobiło sie wielkie NIC! Posmiał sie z policjantami i go puscili. A teraz pojechał po moja mamcie iprzyszedł do mnie iii... : "Kochanie.. choc zabiore Cie na zakupki.." nie wiedziałam mu o co chodzi a on "A no bo ja kupuje czesci do auta, mam swoj ukochany motor, jezdze na rybki.. A Ty tak rzadko sobie cos kupujesz.. Choc poszalejesz" :ico_noniewiem: :ico_puknij: no czubek normalnie. CZYTOJESTMOJ MAZZZ!?!?!?! noipojechał specjalnie po mame,zeby została z Małym i zebym miała czas na kupowanie szmatek.hehe..
Wiedział jak mnie podejsc.. hihi.
Faceci to zawsze jak cos przeskrobia, to maja takie sposoby, ze kolana sie tylko uginają i cieplona sercu robi.. Ach my głupie naiwne.. Noale cos. Kochac trzega :-D :):

Kamilko- hihi..to ja mialam przeboje z tym kupalek! hihi..
Oj, lece, bo Misiek nawołuje!

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

14 wrz 2007, 18:37

Alinko super zdjecia z Bozenka a twoja mala superasna :ico_brawa_01:
Kamilko ja tez raz tak mialam ze do innej lekarki bo moja na urlopie ech ale idzie sie zdenerwowac :-D
Juli faceci maja swoje sposoby :ico_haha_01: :ico_haha_01: ech i tak ich kochamy bo jak napisalac
Ach my głupie naiwne.. Noale cos. Kochac trzega
:-D :-D bez nich byloby do nonono :ico_oczko:
A jutro nasi mniejsi mezczyzni koncza 3 miesiace Juli od rana swietuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Przepraszam jak cos pominelam przeczytalam koncowke :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2007, 19:29

I pojechał.. Ten moj Mąz - odwiezc kumpla.. Mama przyjechała.. ale nie pojechałam na zakupy. I w ogole siedze i wyje. Ech.. Popiłabym sobie jakies dobre drinki, poszłabym do kina.. Ja nie wiem, Kamila zaraziłas mnie dołem!
Wyzaliłam sie Krzyskowi co mnie boli, co mi ciazy.. I zobaczymy, czy bedzie poprawa.. Poki co, na chwile obecna, mam wisielczy humor, wyje, smarkam,tusz mi pieknie spływa na klawiature i stolik :ico_placzek: i bede musiała to potem myc :ico_placzek: Miaisek cały czas marudzi, nie chce jesc/ spac/ bawic sie.. gadałby. ALE ILE MOZNA GADACC!?!?!?!
Mozg mi sie gotuje. ech.. hormony :ico_noniewiem: :ico_puknij: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-09-14, 19:33 ]
Jutro Misiek konczy trzy miechy, a ja od rana do wieczora na uczelni! Wroce jak bedzie spał.. w przerwie obiadowej skocze gdzies do centrum i kupie mu cos fajnego.. Ech...

Choleraaa jasna.. Ta spacja mnie dobija. Pisze jak potluczona na tej klawiaturze. :ico_placzek: wszystko sie sprzysiegło przeciwko mnie! NAwet rzeczymartwe :ico_zly:

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

14 wrz 2007, 20:08

dziewczyny czy wasze dzieciaczki pierdzą??? Bo Emi ma pierdy jak stary :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

lucy23

14 wrz 2007, 20:12

Juli nie placz...ja tez mam czasem dola,bo moje dziecie uwaza ostatnio ,ze trzeba sie tylko nim zajmowac i na nic nie mam czasu ,nawet na TT :ico_placzek: przed chwila usnal,ale juz sie budzi ....dlaczego on spi po 5 ,10 min :ico_olaboga: a myslalam,ze z tomkiem posiedzi i ja sobie odpoczne,to ten mi mowi ,ze idzie do karola :ico_zly: (nie tego od Ainki hi hi ) ...i poszedl :ico_zly: to ja na to,ze pokarm odciagne i niech w nocy karmi,a on ,ze nie ma sprawy,ale dobrze wie,ze mi sie nie bedzie chcialo odciagac i ze nie bede miec sumienia,zeby nie wstac do malego ,wiec sie zgrywa he he zaraz sobie fotki poogladam,bo nawet wszystkich postow nie czytalam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-09-14, 20:13 ]
moj tez pierdzi i ostatnio nawet smierdzaco :ico_szoking:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2007, 20:38

Hej...tak się troszkę wetnę...czy któraś z Was dokarmia maluszka bebilonem pepti??? Mam otwartą puszkę, ważna jeszcze 2tygodnie...chętnie odstąpię, bo my już tego nie używamy...Lekarka jakoś spanikowała i nam to przepisała, ale Hania prawie nic nie chciała jeść, więc podałam normalny bebilon. Jak ktoś chętny to piszcie na PW

Awatar użytkownika
-indigo-

14 wrz 2007, 20:54

Kurcze, ale znalazłam cudeńko na allegro... ale dla dziewczynyki. Pisałam do Alinki ale ona chyba zajęta. Zobaczcie. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=241141176 Ale przejdzie koło nosa bo zaraz koniec aukcji.

Misio mój już śpi od 1,5 godzinki. Kochane dziecko. Coś za coś. Może dziś obudzi się mniej razy na amciu. Asiu już ostatnio poruszałysmy temat pierdów dwukrotnie. Mój wali z butli, że maska gazowa by się przydała.

Juli :ico_sorki: wybacz. nie chciałam zarażać. Ty i tak masz lepiej, bo masz mamę co z małym zostanie i zawsze możesz drinia chlapnąć, a ja?? nawet do kina nie wyskoczę bo z kim dziecko?? eee bez sensu.

Madzia wybierasz sie na Jasne Błonia?? Może się razem wybierzemy?? Ja na pewno idę zobaczyć jutro albo w niedzielkę.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2007, 21:10

Hop hop wrocilammmmmmmmmmmmm caly dzien poza domem fajowo bylo,wyprawa sie udala autobusem niziutki autobusik to chop siup wjechalam wozkiem :-D zaszalalysmy z bratowa i poszlismy na ciucholand a moj brat zostal z dziecmi he he ale go uzadzilismy :ico_oczko: no ale niech sie uczy bo 2 dzidzia w drodze :-D ale sie nakupilam ho ho ho :ico_olaboga: pare pieknych bluzeczek,pajacy,spodniczka czadowa,bodziaki i super ekstra kurtke z polaru taka grubiutka cieplutka oczywiscie wszystko dla Wiki :-D i prawie nie uzywane :ico_oczko: ledwo przyjechalam z tym bagazem do domku ale juz jestem dokulalam sie ufffffffff,czyli dzien udany na maksa :-D

Awatar użytkownika
Alineczq

14 wrz 2007, 22:47

J a tez dopiero wróciłam :-) tyzn wróciłam wcześniej, ale kąpałam małą i karmiłam.. dzis jakoś protestowala przy cycu, wyciągneła oba ale widziałam ze jeszcze sie nie najadla, mimo ze przysypiała juz. Zrobiłam 60 ml sztusznego podałam, a ona go wypiła przez sen :-D Musiałam ja dokarmić, bo wtsała by mi o 2 czy 3 z rozdartym ryjkiem wołając jeśćććććććććććć . Kamilko współczuje Ci tego wstawania co 2 godziny w nocy :ico_szoking: :ico_szoking: mam nadzieję, ze Tomuś nauczy se wreszcie przesypiać noze, i nie będzie kojarzył ciemnej pory dnia z edzeniem :ico_noniewiem: oby szybciej :ico_brawa_01: macierzyństwo wówczas nabiera innych barw :-D kiedy nozka jest lepiej przespana ;)
Aha Kamilko dzięki za smsa i ze wogóle pomyślałaś o mnie! Zestawik jest super! tzn..był super :ico_noniewiem: szkoda ze nie słyszałam smsa.. mogłabyś kupić go w ciemno, zaufałam bym Twojemu gustowi :-D ale cóz..jak pisałam w tych centracjh handlowych czowiek własnych myśli nie słyszy.. No ale porobiłam zakupki na jutrzejszy powrót Kocura :-D Kupiła conieco na kolację, ciacho, świece i ozdóbki :-D zrobię ładny wieczorek dla niego za te 32 latka :) bo w swoje urodziny tachał wózki z cementem, bo akurat fundament zalewali :ico_noniewiem:
Frydza, fajnie, ze udal Ci się dzionek i dałaś sobie radę z wózkiem. Ja jezdzę juz jak stara w autobusach z mała :-D ludzie często pomagają, ale czasem sie trafia tacy, co przez głowę llaza , nie dadzą spokojnie wysiąść :ico_noniewiem:
a dzisiaj jak wracałam spotkała mnie niemiła niespodzianka... winda się spsuła !!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i musiałam na te 32 schodki wnosić wózek sama!! Ze śpiącym dzieckiem i zakupami :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: powiem tylko, ze nas wózek wazy 18 kg+ 5,5 moje dziecko i pełny kosz zakupów.. ręce mam teraz do podłogi jak orangutan :ico_noniewiem: jutro dzwonie do administarcji :ico_zly:

[ Dodano: 2007-09-14, 23:05 ]
aha i dostałam od moderatorów OPR za profil :ico_szoking: ale juz się poprawiłam :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”