My też od maluszka ją tak nauczyliśmy, zero brania na ręce i już, obecnie dziecko mi się wyrywa z rąk, woli sama dreptać, a spać chodzi ze swoją ukochaną przytulanką
jak nauczyłam Julki tego zasypiania... nigdy ją nie brałam do nas spać.. zawsze spała w łóżeczku.. i zawsze tak ja kładłam spac i ona juz wiedziała, ze jak jest okapana, napita to ma spać... i spi. Ale był moment ( chyba jak miała tak z 6 mies) że musialam obok niej leżeć albo być w pokoju az ona zaśnie... ale tez szybko ją tego odzwyczaiła.
Justysiu fajnie ze Wiki chce słuchac piosenek... jak ja Julce spiewam to ona od razu kiwa głową NIE chyba sie jej nie podoba jak spiewam heh
Wiem, że to serce pęka jak dzidzia płacze, ale my to przerabialiśmy jak Wiki miała m-c, dwa dlatego teraz nie ma problemu. Odkąd skończyła 8 tyg przesypia całe noce. Warto było się przemęczyć serio
Och uparciuszek, znajdzie się zawsze wymówka cio żartuję, wspaniała z Ciebie mama masz cudną córę ,a to się liczy najbardziej, kiedyś z uśmiechem wspomnisz te chwile.
Ale wiecie, nieprzespane noce jeszcze przed nami, jak dzieciaki będą imprezować będziemy czekać aż wróca
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2007, 20:47 przez asiapanda, łącznie zmieniany 2 razy.
Kasiulko mnie zawsze pomagał otrivin na katar, ale uważaj on bardzo wysusza śluzówkę za długo nie można go używać, chyba z 7 dni max...
Mąż się dziś śmieje, że będzie chodził na imprezy z córą No my z mężem na dyskotece się poznaliśmy, założyłam się z koleżankami że go poderwę, WYGRAŁAM ZAKŁAD
Poznaliśmy się w 2003 roku, wtedy kogoś miał, więc szybko zerwałam z nim kontakt, a potem po roku do mnie zadzwonił, chciał się spotkać, tak się stało. Dwa m-c póżniej juz mieszaliśmy ze sobą i byliśmy zaręczeni, szybko posżło :) Pół roku po ślubie zaszłam w ciążę i tak jesteśmy sobie w trójkę U nas wszystko tak spontanicznie się dzieje :)
Asiu no faktycznie szybciutko... ale ciekawa historia.. ciekawe że po roku czasu o tobie pamiętał i się odezwał najważniejsze że jesteście razem szcześliwi
Ja uciekam spać.. jutro ostatnie zakupy i w niedziele impreza...