jest 1.30, właśnie wróciliśmy z wesela gdzie bawił sie z nami także Pan Bułeczka-Kanbanek
na szczęście był pokój hotelowy i można było go położyć spać i karmić;-)
zniósł dzielnie wszystkie niewygody
mam internet banking, ale po pierwsze przelew na polskie konto kosztuje 25 funtow, a po drugie mam takie idiotyczne konto, ze przy przelewie musze numer kartu podac, a kart nie mam, czyli kolo sie zamykatak w ogóle to nie masz dostępu do konta przez internet?? Mogłabyś wtedy przelać kaskę na inne konto i wypłacić.
tak trzyma, bo jej tak wepchalam do zdjeciaA Luśka przynajmniej rączki dobrze trzyma, bo mój to ręce wzdłuż tułowia...
a ja bym sie tak chciala z kims z tt spotkac, a nie mam nikogo w okolicyNie rozumiem dlaczego olewasz moje propozycje spotkania??????
No! Teraz możecie mnie uznać za najgorsza babę na tiktaku.
kurna to tak fajnie sie czyta o tym rownouprawnieniu, a w praktyce to lipa.... tak zle i tak niedobrze... Lucy na poczatku nic nie pozwolila swojemu robic przy dziecku to sie przyzwyczail, a ja chyba za bardzo eksploatowalam mojego D i teraz spiepsza przed dzieckiem... i w dodatku dzis w nocy zaczelo go dusic i obudzil tym dziecko... kazalam mu wyjsc z tym kaszlem do lazienki, zeby dziecko uspac,a on mi mowi, ze nigdzie nie pojdzie, bo jego sen jest wazniejszy niz dziecka, bo dziecko se w dzien moze nadrobicUCY - angazuj faceta od poczatku w pomoc bo z czasem bedzie coraz trudniej, cos o tym wiem... potem bedziesz toczyc ciagla walke... a powinno byc partnerstwo i rownouprawnienie
czasem sie zastanawiam, czy jak mnie zapladnial to plemnikami, czy czescia wlasnego mozgu
no cholera oni sa z innej planety gdzie dzieci rodza sie juz doosle i nie wymagaja opieki, dlatego nigdy nas nie doceniaAaaaaa i ciekawy tekst mojego meza hit miesiaca u mnie w rodzinie mowie do niego zrob mu mleko ( ja w tym czasie przebieralam malego ) a on do mnie wiesz co len sie zrobil z ciebie ( a on siedzial na kompie i muze sciagal )
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość