wow znowu naklikalyscie
lucy dla olivierka buziaki z okazji trzech miesiecy niech rosnie zdrowo maly przystojniak.
gosiasuper ze spotkalas osite,znam ja z innego watku i chyba niezla gadula z niej,co???i fajna babka???
gosia,kasia wiesz jaki u nas postep z sikaniem az sama sie dziwie.nieobylo sie bez zasikanych spodni i majtek....
ale znajoma mi powiedziala ze trzeba wlasnie tak odrazu odstawic pampersa i koniec,posika troche po nogach to sie nauczy.
no i u nas czasami leje sie po nogach a czasami ladnie do sedesu.i dzisiaj pierwsza kupa wyladowala w sedesie
teraz zamiast pampersow w torbie nosze ubrania na zmiane.
mysle ze nie dopuscisz aby tomus w wieku tej dziewczynki byl taki jak ona.
ilonka dzieki kochana za opierdziel no ale juz taka jestem jakas nie dowartosciowana czy co
fajowo ze masz nowo kolezanke
i to gadulka tak wiec nuda ci z nia nie grozna.a vinee to widze ze juz od mlodu zaczyna ostro imprezowac i chyba nici z tatusia planow zamkniecia jej w wiezy......
lucy ty to chyba mnie z tym kopciuszkiem najlepiej rozumiesz....
witam
nowe mamuski i mam nadzieje ze zaraz nie znikniecie ...bedziecie sie udzielac tutaj na naszym watku bo jak sie zmyjecie to rutkowskiego wypuszczamy i znowu stowka wam peknie za opuszczenie nas
madzia fajne fotki no i tesciu niczego sobie dziadek
pewnie jego bym zapytala ktora godzina
a teraz co u nas
konrad od soboty goraczkuje i wczoraj na szyji wyskoczyla mu jakas gulka,tak wiec poszlam do lekarza ta go wysluchala na pluckach,zajrzala w uszy,obmacala szyje ,pod pachami ,krocze,zajrzala do gardla i skierowanie na krew dala.jutro na druga,troche sie denerwuje
mam nadzieje ze to tylko jakis wezel chlonny.....no nie wiem co o tym myslec
a i zmierzyla mu ta gulke i ma 1,5 cm
a i konrad w gabinecie lekarskim popuscil siku i na wykladzinie kaluza powstala,dobrze ze lekarz byl odwrocony do nas plecami ,pisala cos na komp i umawiala nam wizyte w szpitalu na krew...a mi glupio sie zrobilo szybko to wytarlam i zabawka zastawilam
reszte konrad dokonczyl w toalecie
troche jest ciezko z tym uczeniem
ale juz teraz sie nie poddam od wczoraj ani jeden pampers nie byl uzyty
ale sie wzielam
za synka