o co chodzi? dawno tego nie robiła...W kąpieli super, a potem..nie bardzo. Cały dzień zjadała 110ml, więc na noc zrobiłam jej ciut więcej nawet...ale jakoś dziwnie piła, więc w połowie przerwałam na bekanie. No i potem już
  o co chodzi? dawno tego nie robiła...W kąpieli super, a potem..nie bardzo. Cały dzień zjadała 110ml, więc na noc zrobiłam jej ciut więcej nawet...ale jakoś dziwnie piła, więc w połowie przerwałam na bekanie. No i potem już   nie chciała pić!
  nie chciała pić!   wkurzyła mnie!!! no i poszła spać...co prawda najpierw się musiała wygadać swojej myszce...no i śpi. Ale pewnie dziś będzie nocne karmienie..
  wkurzyła mnie!!! no i poszła spać...co prawda najpierw się musiała wygadać swojej myszce...no i śpi. Ale pewnie dziś będzie nocne karmienie.. 
  Dziś ostatni goście pojechali, a na mnie czeka zlew pełen garów i na desce góra prasowania, nie wiem kiedy to zrobię.
 Dziś ostatni goście pojechali, a na mnie czeka zlew pełen garów i na desce góra prasowania, nie wiem kiedy to zrobię. Imprezowy chłopak będzie
 Imprezowy chłopak będzie   Jedzonko było pycha, właśnie na kolacje jeszcze dziś zjadłam, schabik i galantynkę w galarecie.
 Jedzonko było pycha, właśnie na kolacje jeszcze dziś zjadłam, schabik i galantynkę w galarecie. 

zagoilo sie samo zanim dotarl do mnie z polski tribiotik...ale boje sie ze mam jakiegos gronkowca czy cos..a nikt mi tu nie zbada
 zagoilo sie samo zanim dotarl do mnie z polski tribiotik...ale boje sie ze mam jakiegos gronkowca czy cos..a nikt mi tu nie zbada  
  tak wiesz-to co Ty jesz...tak wiesz sniadanko,obiad i co na kolacje...bardzo Cie prosze.. bo tyle sie naczytalam i nie wiemm co gotowac bo ja bez nabialu to gine
 tak wiesz-to co Ty jesz...tak wiesz sniadanko,obiad i co na kolacje...bardzo Cie prosze.. bo tyle sie naczytalam i nie wiemm co gotowac bo ja bez nabialu to gine 

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: GeorgeBum i 1 gość