lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 22:34

z ta Australia to wymyslilas :ico_olaboga: :-D tak daleko, weze, pajaki, krokodyle i Aborygeni
:ico_haha_01: :ico_haha_01: a pisze sobie na innym forum z dziewczyna z australii i spytalam ja o pajaki ,bo ja sie boje paskud he he ona mieszkala 11 lat w londynie i pisze,ze wiecej w londynie w domu miala,a w australii raz widziala w garazu he he mieszka w sydney,ale dopiero 3 miechy,ale jej maz od 15 roku zycia hi hi i sa zachwyceni .....ja to jestem taki dyzio marzyciel,ale w uk tez mi nikt nie wierzyl....ze pojade hi hi a ja mam tak jak moj tato,ze jak sie upre to nie ma zmiluj ha ha on teraz jest w norwegii :ico_oczko: tak kombinowal,az wyjechal :ico_brawa_01: ale do australii to trudniej,bo wiza itp,ale postaram sie ...tomka juz prawie przekonalam,tylko,ze ta odleglosc :ico_placzek: sama sie troszke waham,ale baaaaaaardzo bym chciala...no zobaczymy hi hi dobrze,ze za marzenia nie karaja,bo bym dostala dozywocie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-09-17, 22:38 ]
no i on nie chce w ciemno jechac,tylko miec juz prace itp,wiec jak zalatwie wszystko to bedzie ok ,pojedzie he he a wiadomo polak jak chce,to potrafi hi hi :ico_oczko:

Aniu wpolczuje,ale podziwiam,ze tak wytrzymaliscie ....dzielna jestes i bardzo sie kochacie ,a to najwazniejsze,wszystko wytrzymacie :ico_brawa_01: w twoich postach widac taka milosc do meza(nie mowie,ze w innych nie hi hi) ...nie wiem jak to napisac,ale milo sie tego czyta :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2007, 22:40

taaak! taaak! Zapraszam do 3miasta! :-) musimy sie spiac i zorganizowac na przyszłe lato! Juz nie moge sie doczekac!
:):
Ja juz pozytywnie nastawiona. Gbur minal. Bylam z Miskiem na spacerze i widziałam juz moj blok!!! :): Juz stoi- do2 pietra! aaale super! Teraz bede tam łazic co miesiac i pstrykac postepy hihi :): Jutro wkleje fotki.
A teraz Krzys wrocil z pracy, wiec ide sie nim zajac. Bo cicha wojna sie skonczyła iczas na misiowanie na ekranie :-D hihi
Aniu- hoho.. no to kawał swiata zwiedziłas!
Lucy i Kamilko- no rzeczywiscie, te baseny dla niemowlat reklamuja teraz. My tez sie chcemy zapisac, jak tylko Misiek zacznie podnosic glowke,wezmiemy zaswiadczenie od lekarza i frrrru do wody! Bo ja wode, to po prostu kocham! :-)
Jasnie Pani - no tooby wam sie powiodło w UK! A co do problemow finansowych - my tez czasem mamy. ale pieniadze albo sa, albo ich nie ma.. I wszystko sie stale zmienia. Ja mam manie odkladania na czarna godzinei codziennie wrzucam 5 zl domojej świnki :): a potem świnka ratuje mi zycie..A teraz juz w ogole jestbezcenna, bow koncu polka, ktora spadała, zatrzymała sie wlasnie na tej swinskiej glowce! :): hihi.. dla mnie to ZNAK - wiem.. szurnieta jestem :P
Madziorka- joga!? hoho.. Ciekawe jak bedie.Ja kiedys chodziłam na joge- ale.. nienie.. to nie dla mnie :ico_nienie: ja chyba zabardzo "zywa" jestem. Nie moglam sie ani wyciszyc ani skupic i patrzylam na te babki jak na jakies sekciary.. Puszczały baki rozluznione.. i tyle. I skonczyłam przygode z joga :-D
Dobra. Zmykam. Dobranoc!

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 wrz 2007, 23:18

a do Krakowa nie chcialas? z Gdanskiem to ja mam tak, ze chyba tylko Lucy i Madziorka maja tam dalej niz ja :-D :-D
Nie ma problemu. mam rodzinę na Śląsku a stamtąd już blisko więc luzik. A w Krakowie już byłam, ale jest pięknie więc mogę powtórzyć wypad.
Tylko, że Ty wyjeżdżasz w styczniu... kiszka.
Puszczały baki rozluznione..
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

lucy23

18 wrz 2007, 00:06

te babki jak na jakies sekciary.. Puszczały baki rozluznione.. i tyle. I skonczyłam przygode z joga
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Juli jak cos walniesz :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 00:29

hej

kamilko taki basen rewelacja.. marzenie jak dla mnie. ale tutaj o tym nie slyszalam.. i mysle ze nie ma... ale poszukam.. no napewno bedziemy jezdzic na basen z leosiem od kilku miesiecy bo taki to mamy obcykany.. tam gdzie plywalismy to jest obok dla maluszkow hihi
poki co zadowole go joga
to tylko 5 spotkac ( w sumie 6 ale jedno juz przegapilam)
juli joga jak dlaa mnie to tez zbyt statyczne zajecie hihi wole aerobici plywanie itd ale dla maluszka moze byc swietne hihi dlatego ide z ciekawosci hhi
tyle mam do roboty hihi

jasnie pani no straszna historia z tym chlopczykiem. :ico_olaboga: :ico_olaboga: .. normalnie masakra// :ico_olaboga: :ico_olaboga: . cale szzcescie ze zyje i rozwija sie dobrze

kamilka brawa dla tomeczka. dzielny chlopaak!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas dzis juz zawialo chlodem jesieni... temperatura spadla do ok 16 st. brrrr

[ Dodano: 2007-09-18, 00:59 ]
szukam tych basenikow i juz cos mam
a tutaj chyba w bristol widze.. lucy szukaj
bedziemy plywac
jak zobaczylam te filmiki z linka kamili to normalnie dostalam powera
jutro pokaze adamowi ale sie ucieszy hihi
http://www.splashnswim.co.uk/

lucy23

18 wrz 2007, 00:59

madziorka na dworze chlodno,,ale w domu nadal mam saune ,nie wiem o co chodzi :ico_szoking: a wlasnie ogladamy film,,weze w samolocie,, i tomek mnie straszy,ze w australii przez sen mnie jakis waz zje,bo w tym filmie weze atakuja ludzi :ico_szoking: nastraszyl mnie na maxa i juz wiem,ze weze beda mi sie snily :ico_olaboga:

ja mam plyte z joga i zawsze mi sie podobala,ale ostanio tez mam ochote na cos zywszego,ale joga tez fajna :ico_brawa_01: mozna sie wyciszyc he he

[ Dodano: 2007-09-18, 01:01 ]
STO LAT DLA LUCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 01:21

Lucy ogladalam ten film... okropny sceny hihi
bedzie ci sie snil hihi
ja juz porejestrowalam sie na stronach z basenami dla maluszkow i czekam na wiadomosc
juz bym chciala tam byc...
no nie wiem o co chodzi z takiem ciepelkiem u ciebie w domu
u nas termometr w sypialni pokazuje 21 st ale jest napewno mnie
teraz sie ochlodzilo i mi zimno a tem wciaz niby ta sama.. niemozliwe
te termometry dla dzieci na sciane sa niepewne i chyba tylko ladnie wygadaja hihi
dzis nie otwieram okna na noc.. bo zamarzna a co dopiero leos jak ciagle rozkopany
ale z drugiej strony musimy sie hartowac :ico_noniewiem: i co tu zrobic?

Luska :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: z okazja 3 miesiecy!!! :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 wrz 2007, 09:10

[center]No to Laski i Dzidaki
z okazji rownego KWARTAŁU Luska zaprasza wszystkich na
IMPREZE!!!
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Bedziemy duzo pic MLEKA :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Zeby obraz po bitwie wygladal odpowiednio :ico_oczko:
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/[/center]

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 wrz 2007, 09:13

Jaśnie Pani!!! 100 lat dla Luśki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Zaproszenie na imprezę rewelacyjne :-)

Awatar użytkownika
Karla
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 wrz 2007, 09:38

właśnei miałam napisac że chce z Młodym chodzić na basen ;-)
U nas przyjmują od 3-go miesiąca...
więc jeszcze chwileczka i będziemy (mam nadzieję) chodzić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”