Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

17 wrz 2007, 22:37

Maritko ostatni i wstawić w nawias [img]..[/img]
Dzięki kobietki za dobre słowa, idę po drinka, sama poświętuje a co...

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2007, 08:58

Czesć.

Ja też mam dylemat.Nie bardzo mi się widzi zapraszać tych tesciów i tatusia wiedząc,że i tak nie przekroczą progu, domu moich rodziców.Z drugiej strony głupio nawet ich nie powiadomić.Jeszcze 4 tygodnie to może coś wymyślę,choć wątpię..Nie chce mi mieć z nimi wogóle nic wspólnego to co mówić o powiadamianiu..ech...

Noc przespana z dwoma pobudkami,śniadanie Joachima zjedzone w całości i bez wybrzydzania,pogoda zapowiada się fajna.Oby tak cały dzień minął.

Buziaki.

Awatar użytkownika
Agatka 20
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 wrz 2007, 10:15

Cześć!
Na poczatku najlepsze GRATULACJE dla felicity001, wspaniała wiadomość!!!

Asiu-współczuje sklerozy u męża i braku romantyczności, ale to nic w porównaniu do tego co odpiepszają Twoi teściowie. To skandal jak dla mnie! U mnie w rodzinie to jest nie do pomyslenia, aby kogos mogło braknąć na urodzinkach Dawidka. Bedą dosłownie wszyscy z mojej strony i ze strony Marcina. Nawet pradziadkowie.

Anetko-powodzonka w powiadomieniu o urodzinkach, choć na pewno oni wiedzą kiedy Joachim się urodził i kiedy bedziecie świętować. Gorzej z tym, że nie maja do Was wstępu-więc nie wiem czy to ma wogóle jaki kolwiek sens.

Mam dla Was news'a, Marcin chce bardzo wrócić, ale mnie to już nie bierze i nie bawi. Śmiać mi się chce z tego co mówi. W sb mieliśmy poważna rozmowe i powiedzial, ze zrobi wszystko aby to ratować, tylko jak dla mnie nie ma tu nic do ratowania, bo ja juz dawno skończyłam. Ah Ci mężczyźni, woda sodowa zamiast mózgu!

[ Dodano: 2007-09-18, 10:16 ]
Aha, prosze trzymać kciuki o 14- Davidek idzie na ostatnie szczepienie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

18 wrz 2007, 11:18

cześć

Anetko - ja wiem, że Ty nie chcesz mieć z nimi nic wspólnego... ale zrób tak byś kiedykolwiek nie miała sobie do zarzucenia, że czegoś nie zrobiłaś albo tym bardziej Joachim - jak ktoś jest ch*jem jak np. Patryka ojciec i jego starzy to sam się odsunie, ale Aga moja nie może powiedzieć "nie dawałam im szans na kontakt"... W mojej opinii najlepiej jakbyś zadzwoniła lub wysłała sms, z informacją że zawsze mogą złożyć życzenia Joachimkowi niech dadzą znać czy tak i kiedy... coś w tym stylu ;-) i głowa do góry :ico_buziaczki_big:

Agatka - trzymamy kciuki :-D a może warto dać szansę?? nie znam szczegółów więc trudno mi mówić... sama wiesz najlepiej ;-)

moja dziewczynka mówi zamiast Aga - Gaga ;-) śmiesznie to wygląda jak moja siostra mówi powiedz Aga a Lila uparcie i za każdym razem GAGA :ico_haha_01: pokazuje co ma w buzi, i jak mówię wytrzyj buźkę to bierze pieluszkę i wyciera, tuli misie - sama ale też jak ją poproszę i próbuje buzi przesyłać na razie cmoka :-D chodzi za rączkę sama trochę stoi dopóki nie zorientuje się ;-) ale chodzić nie chce sama - ma czas maleńka moja :-)

trochę zmieniłyśmy posiłki, bo rano zostało mleko z kaszką potem po drzemce ok. 11 jest kanapeczka z masłem roślinnym i wędlinką (najczęściej filet z indyka) potem coś koło 13-14 zupa lub placuszki z jabłkami ew. ziemniaczane (na teflonie ;-)) czasem jajko z jakimś dodatkiem, a ok. 17 pseudo deser np. banan, biszkopty z jabłkiem, słoiczek z Hippa z płatkami zbóż i takie tam no i po kąpieli mleko z kaszą :-) w międzyczasie podjada ode mnie coś tam o ile nadaje jej się do jedzenia ;-)

ok wysyłam wiadomość bo już moje dziecko wyłączyło mi kompa przed chwilką :-D

[ Dodano: 2007-09-18, 11:21 ]
Asiu dziękuję za info zaraz pokombinuję ze zdjęciami :-)

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2007, 11:24

Trzymamy kciuki za Davidka.

Agata to nie chodzi o to,że Oni nie mają wstępu do moich rodziców.Oni sami tu nie przyjadą.Sami sobie zamknęli drogę.

A może skoro Macin chce poprawy i chce się naprawdę postarać być z wami to warto dać mu ostatnią szansę?

Awatar użytkownika
asiapanda

18 wrz 2007, 11:27

Witam

No my na urodzikach będziemy w piątkę, Wiki my i moi rodzice, o teściach szkoda już mi gadać, im jest chyba głupio za powstałą sytuację, nie wiem czy kiedyś wam pisałam, kilka lat temu mój mąż był taki dobry że wziął na siebie kredyt na ich samochód, autko im się znudziło i je podrzucili, tak po prostu pod naszą firmę, zostawiając kluczyki i dokumenty pracownicy. Okazało się że auto nie jest spłacane w dodatku auto było w stanie koszmarnym. Teraz nie dośc że musieliśmy doprowadzić je do stanu uzywalności do mamy do spłacenia rosnący dług :ico_zly:
ok wyrzuciła to z siebie....

Agatko a może warto spróbować, wiesz ja go nie znam, ale wiesz żebys potem nie żałowała że nie spróbowałaś. Trzymam kciuki za szczepionko.
Anetko ty tez masz z tym mężem halo.
Jesu ja narzekam na mojego, że zapomniał o głupiej rocznicy, a to nic w porównaniu z męską bezmyślnością co poniektórych

Ślimaki mają dobrze bo to obojniaki, nie ma tam konfliktu płci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2007, 12:00

Asiu żebym przynajmniej HALO miała,a tu od 3 tygodni ani widu,ani słychu.Zapadł się pod ziemię.Pilnuje swojej mamusi.

Awatar użytkownika
asiapanda

18 wrz 2007, 12:03

A na dziecko chociaz coś łoży?

Awatar użytkownika
blondi-aniak
maniakogadacz
maniakogadacz

18 wrz 2007, 12:03

hej

Przeleciałam tylko posty i nic nie pamiętam.

Od wczoraj pracuje.Jest super atmosfera super ale nerwy z powrotu robia swoje.Prawie nic niejem.Ale chociaz wróce do swojej wagi moze :-D

Krzys znakomicie dał wczoraj sobie rade z dziecmi.

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

18 wrz 2007, 12:09

Hej
Ja juz po wizycie u GP. Nic nowego sie nie dowiedzialam - tzn. potwierdzil,ze wiek ciazy mniej wiecej taki. Poza tym mialam zostac umowiona z midwife (ale jest juz zabukowana na full), wiec mam czekac na tel. od niej. Scan powinnam miec kolo 12 tyg. (GP stwierdzil,ze do tego czasu midwife na pewno sie ze mna skontaktuje - pozyjemy zobaczymy )
Poza tym na 13 wychodze do pracy. Pozdrowionka dla wszystkich! :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”