Sto lat sto lat dla Jasia
MK
ja oglądam Prison Break :) ale ja ściagam odcinki z neta i jestem na bieżaco z amerykańską TV :) jakby co to adres strony gdzie możesz sobie ściągnąć wszystkie odcinki
www.prisonbreak.int.pl
musisz się zarejstrować na forum i wówczas ukażą dwa ukryte działy, widoczne tylko dla zalogowanych użytkowników. Stamtąd możesz ściagnąć całą 1 i 2 serie. Ogólnie jestem pod wrażeniem tego serialu, nieziemsko wciąga
Oprócz tego jestem maniaczką "Losta" :) Lubię takie pokręcone historie.
Byłam dziś z Julka u pediatry. Płuca i oskrzela czyste, a Jula kaszle, smarka i kicha. AKtar leje jej sie strumieniami. a z kaszlu budzi się w nocy. Muszę zmienić pediatrę, bo ta przepisała jej jedynie syropek. Oczka nadal jej ropieją, raz więcej raz mniej i nie wiem od czego to zależy. Stosujemy rózne specyfiki do tych oczek a ona strasznie tego nielubi
Iwciu
współczuję teściowej. Ja jestem straszny nerwus, raczej nie dałabym rady jej trzymać w chacie. Straszne, że jesteś u siebie a ona Ci się rządzi.Ja bym ją pod ten krzaczek w końcu zaprowadziła
Kasiulka
powiedz Ty mi kochana co robisz ze słoiczkami jak już je zapasteryzujesz? do lodówy? I jak długo można je trzymać?
Był temat jedzenia przez maluchy. Julka zjada tylko 3, czasami 4 posiłki mleczne po około 200ml mieszanki. Wcina cały słoik jakiejś zupki z mięskiem, bardzo rzadko zje deserek, bo deserki sa zazwyczaj z dodatkiem jabłka a ona go nieznosi. Ale dziś zjadła cały słoiczek suszonych śliwek z gerbera, aż się do nich trzęsła tak jej smakowały (taki mały słoiczek, nie wiem ile on tam ma chyba 90ml) więc mogę się spodziewać, że jutro będzie miała małe rozwolnionko
Ok, uciekam poleżeć przed TV, pewnie zaraz zasnę
papa