Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

18 wrz 2007, 09:26

Witaj Koniczynka wpadaj do nas czesto bo tu warszawianek brak :-(
Czesc mamuski mam do Was pytanko chodzice na basen z wazymi pociechami???? bo ja bym chciala sie wybraz z moim maciusiem ale sie troche boje no i niewiedzialabym jaki wybrac basen podobno musi byc ozonowany (czy jakos tak) ale ja niewiem ktory basen w warszawie jest ozonowany :( moze mi cos doradzicie???

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 13:30

karolina24, ciężko stwierdzić
ale wrzuć w inetrnecie w wyszukiwarkę zajęcia dla niemowląt i wyrzuci ci gdzie możesz iść z maluszkiem.
My nie chodzimy.

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 wrz 2007, 15:26

Koniczynka, wiatj :ico_buziaczki_big: i gratuluję zostania mamą w przyszłym roku

karolina24, my też nie chodzimy na basen, z braku czasu :ico_wstydzioch: kiedyś chciałam i jest kilka w Warszawie dla maluchów ale nie pamiętakm gdzie :ico_noniewiem: bo właśnie tak jak Bożenka pisała wrzuciłam hasło na wyszukiwarkę i wyskoczyły ale ja tak pobieżnie rzuciłam okiem , że są

Koniczynka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

19 wrz 2007, 20:23

Witam :-)
Dziewczyny pomocy .... poszukuję szlafroku frote takiego prawdziwego, grubego. Chodzę po sklepach i nigdzie takiego nie ma. Wszystkie są mięciutkie i śliczne ale uparłam się na frote. Widziałam w Ikei - są tylko białe i wrozmiarze S się topię (jestem niska i drobna). Widziałyście może gdzieś? Może w jakimś małym sklepiku czy na bazarkach ???

I jeszcze prośba o radę, to moje pierwsze forum i nie wiem jak i co się ustawia - jak mogę sobie ustawić suwaczek.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2007, 21:08

Koniczynka, co do szlafroka to Ci nie pomogę a suwaczek możesz sobie zrobić na www.suwaczek.pl lub którejś z innych stron tego typu. Potem juz wystarczy wkleić link do podpisu i gotowe.

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 wrz 2007, 21:27

Koniczynka, ja też nie wiem gdzie taki szlafrok kupić - myślałam że są wszędzie :ico_noniewiem: ale jeśli chcesz ten szlafrok do szpitala po porodzie to mogę ci go odradzić. Ja urodziłam Joasię w lutym i miałam szlafroczek bawełniany z długim rękawem, a i tak często było mi w nim gorąco, przydawał się tylko na spacery po korytarzu, bo w tym czasie (luty/marzec) w szpitalach jeszcze grzeją, a wsalach to już w ogóle jest gorąco ze względu na maluszki. Dziewczyny ze szlafrokami z weluru lub frotte w ogóle ich nie używały.

[ Dodano: 2007-09-19, 21:30 ]
bozenka74, a ty jak się czujesz? Widzę, że został ci już tylko miesiąc do rozdwojenia. Ale ci zazdroszczę - chętnie znów urodziłabym dzidziusia :ico_dziecko: ale było fajnie jak Joasia była taka maciupeńka :-)

Koniczynka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

20 wrz 2007, 20:13

dzięki .. jeszcze poszukam szlafroczka :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2007, 20:44

Magdzinka pisze:bozenka74, a ty jak się czujesz? Widzę, że został ci już tylko miesiąc do rozdwojenia. Ale ci zazdroszczę - chętnie znów urodziłabym dzidziusia ale było fajnie jak Joasia była taka maciupeńka

Lubię ten swój brzuszek chociaż im bliżej końca tym bardziej bym chciała już miec to z glowy. Ogólnie czuję się nienajgorzej chociaz jest mi już ciężko, kazdy ruch Franusia sprawia mi prawie ból, a wieczorem to juz boli mnie cały brzuch. Na USG eyszło, że ma bardzo dlugie nogi więc wszystko jasne :-D - urodzę niezłego przystojniaka :ico_brawa_01: a te kopniaki wytrzymam

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

21 wrz 2007, 10:01

czesc kobitki
Bozenka powodzenia zycze i trzymam kciuki za brzhoka Twojego okraglego slicznego :)
Magdzinka co tam u Ciebie slychac??? jak zyjesz???
ladna dzis pogoda a ja nadal w pizamie jakis spacerek by sie przydal i pcozytac ksiazeczke nowa :):):) buziaki

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2007, 10:59

Witanko
ja juz miałam jedno spotkanie z powietrzem - byłam oddać krew do ostatnich już badań

Wróć do „Pozostałe”