Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2007, 23:22

Iwciu a "Ona" ma swój dom, czy z musu mieszka z Wami, przepraszam, że tak wypytuję, ale próbuję to zrozumieć, bo ja t chyba bym nie wytrzymała nerwowo, więc kochana masz we mnie poparcie w 100%, co nie znaczy, że możesz mi podesłać teściową :ico_smiechbig:
więc jestem pełna podziwu dla Ciebie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

no a teraz to sobie gadam sama ze sobą,zajrzę później :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

ja nie pisze ile zjadla bo ciagnie cyca wiec nie wiem,zupki zaakceptowala-tydzien po pol a teraz zawsze zjada caly sloiczek ,butle od trzech dni raz dzienne 90 wiec to jakos pamietam

ale jak byly problemy z kupa to robilam kropke w kaledarzu bo zapominalam kiedy byla

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2007, 23:25

Gosiu a jak Ty się czujesz??

Buziaczki dla Julci
Kochana jak się wygadałaś to teraz opowiadaj co tam dalej w serialu będzie, bo ja też oglądam, i zaginionych też i ostatnio 4400 też oglądałam

Awatar użytkownika
mosob
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:29

Wlasnie Gosiu co z toba ?lepiej?

nie wiem o czym mowicie , o zaginionych cos slyszalam reszty nie znam

prosta ze mnie dziewczynka m jak mdlosci ogladam :-D

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:32

Karolciu nie ma sprawy,że tak pytasz,ja chetnie wszystko z siebie wyrzucę.Ja się przeprowadziłam do męża i teściowej,bo teść zginął i tak mieliśmy jej pomóc,żeby nie była sama.Wtedy to mieszkanie było spóldzielcze, po kilku latach nazbieraliśmy kasy (bez jej udziału finansowego) i wykupiliśmy sobie je na własnośc i teraz wypadałoby,żeby ona to zaakceptowała,ale po co.Ona zawsze miała trudny charakter i chyba muszę soię z tym pogodzić.Czasem myślę sobie,że nikt nie żyje wiecznie i zastanawiam się ile jej jeszcze zostało?????Dobra jestem ,aż jej współczuję takiej synowej :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 mar 2007, 23:33

Gosiu ja też bym zmieniła pediatre tzn.skonsultowałabym sie z drugim, może to być jakieś uczulenie, a może masz w domu poduszki z pierza , sorki że pytam ale koleżanka tak miała i mała jej ciągle kichała i kasłała i okazało się że jest uczulona na pierze.

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

16 mar 2007, 23:41

Gosieńko buziaczki dla Juleńki i dla Ciebie. :ico_buziaczki_big:
Tak dziś narzekan,że zapomniałam o świecie :ico_wstydzioch:
A wogole to dla wszystkich :ico_buziaczki_big: ,bo komu ja bym sie wygadalą gdyby nie Wy.Dziękuję bardzo za wsparcie :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
ania29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 mar 2007, 23:58

Dobrej nocy

Awatar użytkownika
Gosia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

17 mar 2007, 00:02

Kochane, ze mną tak sobie, ale jeszcze ciągne - jak widać :ico_oczko: leci ze mną wciąz, ale mniej. A tabsy już 3 dzień biore :ico_szoking: więc już nie powinno lecieć na pewno. Tez wraca mi kaszel i katar, ale to wszystko jest do przeżycia. Zajme się sbą jak z Julą skończe :ico_oczko:

Iwciu -> a próbowałaś ją pod ten krzaczek wyprowadzic? Ja bym przy następnej okazji powiedziała, że chętnie pomoge znaleźc jakiś przytulny zakątek ;) A tak poważnie to nieciekawa sytuacja z tą teściową. Ale ma ona jakies inne dzieci prócz Twojego męża? A może jakiś dom spokojnej starości?
Dziękuję za buziaczki :-D

Pierza w domu w ogóle nie posiadam i żadnego pierzastego stwora. Mam 3 szczurki ale szczury mam od bardzo dawna i wcześniej nie była uczulona. Konsulatacje u innego pediatry na pewno nie zaszkodzą, więc na pewno to zrobię.

Co do Prison Break to zdradzać nie będę, bo dużo by opowiadać, tam jest zwrot akcji co minutę :ico_haha_01: Ale jełśi jesteście ciekawe to całe 2 sezony sa na tamtej stronie co podałam :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”