mais75
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

18 wrz 2007, 19:59

Witajcie dziewczyny!zimno sie zrobilo na dworzu to moze zmobilizuje inne mieszkanki ziemi francuskiej na klikanie na naszym forum do czego serdecznie zapraszam!
U nas postaremu my do pracy mlody do szkoly ,do nowosci mozna zaliczyc chodzenie na treningi siatkowki wiec dojdzie obowiazkow w tym roku.Mialam dylemat czy zapisac Olka na religie polska przy polskim kosciele czy tez do francuskiego ale juz zadecydowalam bedzie chodzil do polskiego jednak to sa inne przezycia.zazdroszcze Wam tych maluszkow nie macie takich zmartwien no ale wiem ze sa inne!!!Tobie Monisiu gratuluje 2 ciazy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: !!!!!
pozdrawiam serdecznie!

Awatar użytkownika
justysia30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 wrz 2007, 20:06

no to ja dzisiaj sie pochwale moja corcia i wstawie kilka zdjeci z dzisiejszgo spacerku

Obrazek
Obrazek
takiego grzybka znalezlsmy
Obrazek
URL=www.fotosik.pl]Obrazek[/URL]
na spacerku
Obrazek
ale fajna szyszka
Obrazek
pozdrawiam serdecznie mam nadzieje ze nie wyrzucicie mnie za ilosc zdjeci :ico_wstydzioch:

iwona i oliwka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

26 wrz 2007, 16:56

czesc tez jestem z francji a dokladnie 92 departament
mam coreczke oliwke
a tak wlasciwie to justysia 30 mi o was powidziala
przyjmiecie mnie do swego grona??
pozdrawiam wszystkich

Awatar użytkownika
justysia30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 wrz 2007, 19:35

Iwonka no pewnie ze Ciebie przyjmiemy :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

iwona i oliwka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 wrz 2007, 11:54

jakos cisz na tym forum
cyzby wszystkie mamy z francji byly zajete??
mam do was pytanko. czy wasze dzieci chodza tu do zlobka i ile sie czeka bo my w srode mamy pierwsze spotkanie w tej sprawie i niewiem czy pozniej dlugo bedziemy czekaly.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2007, 17:02

witaj iwona i oliwka co do normalnego zlobka ,to nie wiem, ale wczoraj dowiedzailam sie o czyms takim jak halte jeux, jest to jakby zlobek za ktory sie placi... 2 euro za godzine... przy czym 1 euro odpisujesz od podatku :-D ... dajesz dziecko na tyle godzin ile ci pasuje... mozesz raz w tygodniu, raz w miesiacu... albo codziennie...
ja sie bede rozgladac za halte jeux w mojej miejscowosci bo chcialabym
przygotowac synka do przedszkola, do ktorego pojdzie w przyszlym roku... no i w tym czasie mogla bede robic badania... szkoda tylko ze na czas porodu nie bede mogla oddac swojego ptysia do takiego przedszkola :-D

iwona i oliwka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 wrz 2007, 21:42

halte jeux czy o miejsca to trzeba isc do merostwa i sie owiadywac i czy kazdy moze sie o to starac??
dzieki zainformacje
:ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-27, 22:56 ]
wkleje jkilka fotek mojego sloneczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MONIKAB fr

28 wrz 2007, 11:55

siczna masz oliweczke Iwona i co ja tu widze... 12 dni temu pannica obchodzila pierwsze urodzinki :ico_szoking: ! wszystkiego najlepszego Oliweczko, duzo zdrowka i usmiechu na slicznej buziuni... :ico_tort:
iwona, z tego co wiem, to do halte jeux moze sie zglosic kazdy... oni sie o nic nie pytaja... czy pracujesz... dlaczego chcesz zostawic dziecko... moja znajoma np. zostawiala tam synka jak chciala spokojnie zrobic zakupy... maluch uwielbial to miejsce a mamusia mogla udac sie na zakupowe szalenstwo :-D

iwona i oliwka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

28 wrz 2007, 15:58

MONIKAB fr, dziekuje w imieniu oliwki za zyczonka
halte jeux a jak mam sie dowiedziec gdzie najblizej obok mnie jest takie cos ??
moze poprosze wieczorkiem mojego J zeby mi na internecie poszukal.
MONIKAB fr, a tak wogole to gdzie mieszkacie?? daleko od paryza??

[ Dodano: 2007-09-28, 22:18 ]
wysle kilka dzisiejszych fotek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
dziewczyny wysljcie fotki swoich pociech

MONIKAB fr

29 wrz 2007, 19:48

Iwona, my mieszkamy w dep.93, w Sevran, tj. 4 zone Paryza... RER B... w kierunku Mitry...ty jestes z 92... to dosc niedaleko... :ico_haha_01:
wiesz, ja jeszcze nie szukalam u siebie tego halte jeux, ale pewnie takie informacje maja w PMI... mozesz tez szukac w internecie...
zdjecia wiktorka wkleje wkrotce... musze tylko przeszukac moj zbior i wybrac te najciekawsze... ostatnio jakos kiepsko sie czuje... :ico_ciezarowka:

Wróć do „Pozostałe”