witajcie
ja rowniez biore magne b6 3x dziennie, ale jakos nie widze wyraznej poprawy z moimi skurczami

tzn. ostatnio czesto i na dluzej stawia mi sie brzuch

no i juz nie wiem sama co robic...wizyta dopiero na 01.10.2007, a ja w rozsypce. pozatym zastanawiam sie czy nie isc na to usg 3D. to chyba jakos w 22 tygodniu najlepiej robic, podobno kosci jeszcze nie sa za "twarde"

i mozna ladnie wszystko w srodku poogladac... bo ja mam ciagle dylemat, to jest strasznie drogie

no i podobno nie zawsze mozna zlapac ladne ujecie....chcociaz mi najbardziej zalezy na informacji czy z dzidzia wszystko gra.... co Wy o tym myslicie?? kiedy najlepiej isc? czy warto?
tak jakos wyszło pomału kupowalismy,teraz ostatnio od szefa mojego taty sporo ciuszków kupilismy bo sliczniutkie były ,nic niezniszczone i za grosze
karina22 ale Ci zazdroszcze tego ze juz wszystko masz...zobaczymy moze pogadam z jedna z kolezanek ktore ostatnio urodzily....na luty moze nie beda potrzebowaly ciuszkow i moze juz ich komus nie obiecaly??!!
ja po pierwsze wiem ze bede miala mega dylemat kupujac w sklepach, a po drugie juz sie boje tych wszystkich wydatkow

zwlaszcza ze nas czeka jeszcze zakup mebli "dla nas" po drodze i naprawa lub wymiana auta

masakra!! no i w zasadzie tez nic nie mam poza 3xbody

, ktore moj maz kupil kiedys bedac w hipermarkecie (kupil sobie wtedy mnostwo pierdol i chcial jakos zalagodzic sytuacje

wiec zebym nie wrzeszczala kupil "cos" co mu wpadlo w rece, dla dziecka
madziarka81 ja zelaza nie przyjmuje, bo poki co hemoglobine mialam dobra, ale co dwa dni biore witaminy dla kobiet w ciazy-tam tez jest zelazo, wiec na moj niewielki spadek to na razie wystarcza.
mój mezuś ma koleżanke, która pracuje w komisie i podobno ma dla nas łóżeczko, z którego potem ściąga się szczebelki i służy jako tapczanik, no i z szufladą pod spodem 9na której mi zależało) wiec było by dla dziecka na dłużej i niedrogie bo mówiła,ze cos ok 300 zł
super!! wlasnie tez potrzebowalabym takie lozeczko z szufladka...najchetniej w cenie jaka podalas

kurcze ja niestety nie mam takiej zdolnosci do wyszukiwania roznych rzeczy taniej ani nie mam kolezanki w komisie.....nawet dobrze nie wiem gdzie we wroclawiu sa jakies komisy meblowe!!
coffe moze Ty cos o tym wiesz?? bo zalezy mi nie tylko na lozeczku dla dziecka ale na meblach dla nas!! marzy mi sie skorzany naroznik do naszego "dziennego pokoju" i wiem ze kiedys stary znajomy kupowal fajne niezniszczone skorzane kanapy w jakims meblowym komisie, ale nie mam pojecia gdzie to bylo i nie mam juz z nim kontaktu niestety. poki co sprobuje cos znalezc w necie-moze sie uda??!!
milego dnia kochane!!