później będzie tego więcej, ale na razie zawzięcie studiujemy instrukcję obsługi

[ Dodano: 2007-09-18, 21:43 ]

my od jutra zaczynamy - nareszcie trochę luzu złapałam

Oj matikasia przecież wzięłam top w zcudzysłów...to był taki żart, wiadomo że Kocham tego mojego szkraba zawsze i wszędzieMaggie no właśnie przeprowadzasz się?;) oj to stwierdzenie, że kochasz go najbardziej jak je jest trochę groźne:) przecież jeśli je nawet je mało to może to jest tyle ile potrzebuje:)
mój Antos też uwielbia rybkęAntos też bardzo lubi rybkę
Zgadzam sie, śliczna dziewuszkajustyna25, śliczna jest Adusia, a jakie minki stroi![]()
![]()
ogromne gratulacjony dla Antoskamusze się Wam pochwalić
Antoś dzis pierwszy raz zrobił siusius do nocniczka, udalo nam się złapac przed kąpielą![]()
![]()
a dziekujemy bardzoogromne gratulacjony dla Antoska
oj bardzo, bardzomatula1, ale Twoje dzieciaczki do siebie podobne
a dziekuję i miejmy nadzieję, że masz rację, hihihi może Franki tez będą takie mądrasnebozenka74, naprawdę jestem pod wrażeniem dla Antosia
Pewnie wszystkie Antki sa takie mądre
a jesli chodzi o suwaczek musisz wejść na którąś ze stron z suwaczkami, ja korzystam z www.suwaczek.pl ale jesli podobają Ci się inne to wystarczy kliknąć na suwaczek ktory Ci się podba i otworzy Ci się strona z tymi suwaczkami. Tworzysz suwaczek a potem kopiujesz link do podpisu.Avatary pokazują się po przekroczeniu 10 postów przez ForumowiczaCzemu nie widać mojego avatara? Nie przekracza wymaganych parametrów, więc o co chodzi?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość