Dla Oliwki z okazji urodzin:
ile jest gwiazdek na niebie ile robakow w glebie ile samochodow jezdzi po świecie ile cukierków w roku zje przeciętne dziecie tyle kwiatow całusków i słodyczy w dniu urodzin życzy życzy Julia z mamą :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Dla Wikuni:
Najlepsze zyczonka, duzo zdrowka i slonka, humoru dobrego, zycia kolorowego i wielkich wrazen przy spelnianiu marzen! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Jeju.. ja teraz na nic nie mam czasu

taka rozbiegana jestem.. jak wracam z pracy to tylko mam 5 godzin dla JUlki... pozniej ona już idzie spać a za 2 godzinki ja za nią... cały czas mi tego czasu brakuje... nawet nie moge was doczytac i dołączyć się do dyskusji

a będzie jeszcze gożej jak zacznie mi się szkoła... nie.. już wole o tym nie myśleć
Martynko twoj Michałek bardzo fajnie mówi widze.. tzn niefajnie, bo "kute" ale ogolnie że potrafi w miare powtarzać.. brawa dla niego
Julia dziś była u mamusi w przedszkolu

tzn na poł godzinki

oj ale jej sie podobało ! a dzieciaki były zachwycone taka dzidzią

narzucały jej pelno zabawek a ta się do wszystkich lal przytulała... trudno ja było oderwać od tłumu zainteresowanych... nadaje sie na przedszkolaka... za 2 lata ma gwarantowane że pojdzie do przedszkola