Witam i ja.
Cieszę się ze u Was juz troszkę lepiej, mam nadzieje ze teraz bedzie juz z górki
Goonia ja brałam Ferrum lek w pierwszej ciąży i były w postaci tabletek do ssania, teraz mam przepisane Hemofer F, dlatego się pytam o to żelazo bo nie znam a kiedys jak lekarz przepisał mi inne żelazo to źle się po nim czułam
Imię Miłosz bardzo ładne
Marcia no wielki dzien zbliża się coraz bardziej

Będzie na pewno dobrze, ja równiez przyłączam się z prośbą o fotki.
Mariola z kazdym dniem na pewno będzie lepiej jesli chodzi o przyzwyczajanie Julki. U nas Patryk spi w swoim łózeczku i nad ranem przychodzi do nas. To jest jakis sukces bo jak pisałam wczesniej cały czas spał z nami i był b przyzwyczajony.
Gosia ja tez lubię jak dzidzia szaleje

tylko cos dzidzia chyba z natury jest spokojniejsza niz Patryk bo nie kopie tak mocno, bardziej niesmiało delikatnie. Chyba ze się jeszcze rozkręci

Patryk w brzuchu to był istny łobuziak

Zresztą zostało mu to do dzisiaj hihi.
Monia a jak tam u Ciebie samopoczucie??? Lepiej dzisiaj???
Dobra uciekam na razie. Mam taki bałagan w domu ze niestety ale musze sie juz za to dzisiaj wziąść. Wczoraj mieliśmy duzo spraw urzedowych do załatwienia więc zeszło nam do południa i juz byłam za bardzo zmęczona zeby brac się za cokolwiek ale dzisiaj juz nie odpuszczę
Pogoda i tak deszczowa więc siedzimy z Patryczkiem w domu.
Będę zaglądac z doskoku
Papa, miłego dnia.
[ Dodano: 2007-09-19, 09:15 ]
Moja kruszynka coś od wczoraj jet spokojna i zaczynam się martwic
Monia pewnie ma leniwszy dzień, nie martw się. Spróbuj wypic szklankę mleka, u nas to działa