Iwonko mój Bartosz urodził sie z wadą nerek-jedną miał wielotorbielowatą i musiał mieć usuwaną ze względu na bardzo duze rozmiary i nacisk na inne narządydora 1 no to ciezka sprawa z tym siusiu a tak wogole to dlaczego musisz zrobic ogolne badanie moczu?
oliwka na szczescie jeszcze nie byla chora.
Bożenko bardzo mądre zdanie ,bardzo mi się podobaCzlowiek jak ma zdrowe dziecko to nawet nie zdaje sobie sprawy z wagi niektorych drobiazgów.
Kupiłam ,bo ja strasznię lubie kupowac buty moim dzieciom,bo teraz buciki sa takie faaaajne dla dzieci
Czy kupiłyście już butki na zimę?? ja wczoraj to zrobiłam bo normalnie ze sklepów ubywają, ludzie tak się rzucili:)
Kasia to ja czekam na relacje odnośnie tych nowych dań i napisz jak smakowały MateuszkowiA widziałyście w sklepach nową serię jedzonka dla dzieci LITTLE BABY? mają atrakcyjne rzeczy i ceny dobre, Kupiłam sok marchwiowy i kaszkę z keksem. Zobaczymy jak bedzie smakować i czy obejdzie sie bez wysypki..
....
oj ciężko mi ciężkoA jak Ty sie Bożenko czujesz juz przy końcówce ciązy
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość