kasi.k, kochanie,nie martw sie, jak wiesz z czego to ma to wystarczy wyeliminowac.Wspolczuje Wam tej nieustannej walki z alergia.Pisalas, ze maja wybadac skad ten brak kosmykow-wybadali?I placz nam w rekach ile masz sil -my tu po to jestesmy, zebys nie czula sie sama z tymi problemami z Wikusia.Ciekawe co dodaja do tej 2,ze od razu taka reakcja.

Trzymajcie sie cieplo, juz niedlugo przyjezdza Twoj maz to bedzie Wam razniej.
IM, to piekna sprawa, ze nie musisz juz tak czesto odwiedzac patologi noworodka i z malym juz wszystko w porzadku.I brawa, ze potrafi juz wypic 160 ml.
P.S.Mam kolezanke, ktora pracuje w biurze Zakladow Miesnych DUDA w Sosnowcu-ciekawe czy to tam gdzie Ty pracujesz
jogobella, super, ze czwartek to Twoj ostatni dzien pracy w tygodniu-czekamy na Ciebie
Kolka, szkoda, ze nie nauczyliscie Julki obslugi aparatu, mam nadzieje, ze to nadrobicie.Zdjecia piekne-Juleczka sliczna.Zycze wytrwalosci przy zabkowaniu gornych zabkow-o ile pamietam dolne lightowo przeszly?Bo az sie boje myslec co to bedzie u nas skoro te dolne ciagle nie wyszly a on tak ciezko to przechodzi.I bardzo sie ciesze, ze dysplazji powiedzieliscie NIE.
Caro-Ty lepiej z ta noga do ortopedy podreptaj!!!Bardzo mi Cie zal, ze tak nieszczesliwie stanelas, bo wiadomo, ze nasze malenstwa potrzebuja nas w 100 procentach sprawnych.Poki co zrob sobie oklad z wody z octem.
[ Dodano: 2007-09-19, 23:36 ]
agipoopowiadaj cos o amerykanskim chrzcie Mayeczki.Kiedys widzialam u znajomych slub ich syna na kasecie.Slub byl wlasnie w Ameryce.Normalnie az sie poplakalm jak zobaczylam jak mloda para kleka i dzwoni do rodzicow do Polski po blogoslawienstwo.Cholerna odleglosc
kamelek-wspolczuje tych zarywanych nocy.jedyna rada lap sen jak tylko mala drzemie bo sie wykonczysz.mam nadzieje, ze zabki szybko sie pojawia.
delicja-to super, ze nie zadna alergia na laktoze.
syla-Boze, tyle szlaczkow ma do zrobienia Nicolka, ze az odciski sie robia

Pozdrow ja od tiktakowych ciotek i powiedz, ze zyczymy jej samych usmiechnietych buziek w zeszycie(bo teraz chyba w pierwszej klasie nie ma ocen

)