Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

20 wrz 2007, 11:24

Ach ci panowie :ico_nienie: :ico_nienie: :-D

[ Dodano: 2007-09-20, 11:25 ]
A zdjecie ponizej superowe :ico_brawa_01:

lucy23

20 wrz 2007, 12:22

acia zdjecia superowe,jakbym swojego widziala :ico_oczko: tez sie tak zajmuje :ico_oczko:

dominika smutne na maxa,trzeba pomoc maluszkom :ico_placzek:
madziorka idz do wilkinsona,tam jest duzo rajstopek i fajne spioszki i body z tygryskiem ,za2 pary body 3.99 :ico_szoking: bardzo fajne sa :ico_brawa_01: a kupilam ostatni takie fajne ,zolte body z dlugim rekawkiem,w tesco za 2,50 ...normalnie super sa :ico_brawa_01:

Karlaja mam taki sam kombinezonik,kupilam jeszcze jak bylam w ciazy,tylko strasznie duzy jeszcze,moze za 3 mies bedzie pasowal :-D

dzis dostalam zabawke dla malego z ebaya i tak mu sie podoba ,ze bawil sie i zasnal ,a ja mam czas dla siebie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 wrz 2007, 12:32

Acia, fajne te Twoje pociechy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Miłoszek ciekawe zdjęcie zrobił tatusiowi jak się zajmuje jego siostrzyczką. A właśnie: czy nadal podoba mu się rola starszego braciszka??

Asiula, fotki śpiącej Emilki superaśne. Taka słodka z niej dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja też lubię Helence robić "śpiące" zdjęcia.

Dziewczyny, ja nie czytam reportaży o chorych dzieciach, za bardzo to przeżywam. Ale z tego co się zorientowałam potrzebne są pieniążki na operację dla chorego Wiktorka. Możecie podać konto (tu na tt albo smsem), chętnie też coś przeleję. O ile pamiętam to już było podawane, ale nie zpisałam sobie. Na razie nie mam czasu żeby szukać, bo Helenka nie śpi i tego posta piszę na raty.

Wstałam dziś zakatarzona i kichająca. Wzięłam paracetamol i jak Helenka usnęła miedzy 8 a 9 to ja też pospłam. Troszkę mi lepiej. Temperatury nie mam, wręcz przeciwnie - 36,3 czyli niewielkie osłabienie. Ech, na szczęście już jutro Krzyś przyjeżdża, obeicał, że się mną zaopiekuje :-) Będę miała chwilę wytchnienia bo zajmie się małą, a ja odeśpię troszkę.
Z cycami już lepiej - dziś rano były pełniejsze i jak mała jadła to widziałam, że jest dużo pokarmu. Pewnie to zasługa herbatki laktacyjnej.

Pokażę Wam jeszcze jak Helenka podnosi główkę. Polowałam na te zdjęcia chyba z pół dnia, bo moja Mysia jak widzi aparat, to:1) przestaje się uśmiechać robiąc poważną i czujną minkę 2)przestaje podnosić główkę, pada plackiem na kocyk i robi czujną i poważną minkę.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2007, 12:40

ania1980, normalnie zagninonw blizniaczki z naszych corek :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
podaje ci ten nr konta
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" Ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa
Bank PKO BP SA, Oddział 15 w Warszawie.
Nr konta: 50 1020 1156 0000 7902 0007 7248
Koniecznie z dopiskiem: darowizna na rzecz Wiktorka Puchalskiego

Moja corka zwariowala dzis :ico_olaboga: wlozylam ja do wozka chcac isc na spacer a ta w ryk. myslalam, ze zaraz jej przejdzie, ale odeszlam 300 m od domu a ta wyje dalej :ico_olaboga: wyciaglam ja z wozka i spokoj, ale juz nie moglam do wozka spowrotem wlozyc, bo ryk :ico_olaboga: wrocilam do domu, bo ludzie na mnie jak na wyrodna matke patrzyli i padla w lezaczku i spi :ico_noniewiem: jak mi bedzie tera caly czas takie akcje robic? too juz nigdy z nia nie wyjde na spacer?

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2007, 12:59

lucy dzieki za info o wilkinsonie
dzis tam zajrze
a co do tesco to tam sa super ciuszki.. wreszcie znalalzlam jakies kolorowe body z dl rek
ja kupilam pomaranczowe z paskami na rekawach i takie blado zolte z misiem grizzly hihi tez fajne hihi
i sa super bluzy misiowe i zielony gruby sweterek ale na to jeszzce wczesnie
na razie za cieplo

no wiec kupie te rajstopki kubusia bo mi sie spodobaly a rozm 62-68 wiec jak kamilko na tomusia sa duze to tymbardziej na leosia.. a ja chcialam nie na taraz wiec wezme na zime hihi dzieki za pomoc dziewczyny

Kamilko dokad wyjezdzasz? jesli mozna spytac hihi

asiula emi spioszek uroczy!!!

karla super kombinezonik hihi u nas teraz sezon na hallowen hihi juz kupilam adasiowi maske hihi

acia sliczna z was rodzinka :ico_brawa_01:

asiu slicznie glowke podnosi.. i nozki hihi moj leos to samo z nozkami hihi wywija do gory hihi
tu jest strona wiktorka na ktorej znajdziesz wszelkie niezbedna info http://www.wiktor.netoh.pl/wplaty.html

Awatar użytkownika
Alineczq

20 wrz 2007, 13:24

czesc dziewczyny!
Uff tyle roboty juz odwaliłam szok! Mła spała 3 godziniki :ico_szoking: więc zdązyłam porobić sporo :ico_brawa_01:

Dominika chyle czoła za to co wymyśliłaś dla Wiktorka :ico_brawa_01:
Avisek, tragedia takie dzieciaki... :ico_placzek:

Mamusie, dzieciaki są przecudowne!! takie słodki fajniusie! Tomuś i Emi rzeczywiście mają ustreczka całuśne :ico_brawa_01: Lusia taki fajny pulpecik :ico_oczko: Emi śłodka śpiąca królewna i Helenka dzielna dizewuszka ładnie ćwiczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wszyskie dzieciaczki pochwaliłam? Chyba tak...
Kamilko laksa z Ciebie bombowa, szybciutko odzyskałaś formę brawo :ico_brawa_01: ja dzisiaj stałam na wadze - jeszcze 4 kg mi zostały..ech najtrudniej będzie z nimi walczyć...

ochlece bo mała sie popłakała, potem dopisze :ico_oczko:
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2007, 13:24 przez Alineczq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2007, 13:24

WITAM to ja zakichana i zasmarkana AGA :ico_chory: zdycham na maksa ojoj ,oczywiscie WSzystkie bobaski przesliczne,cudowne cukiereczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pamietajcie kochane karmiace cycem ze mozecie karmic jak macie goraczke do 39 stopni,bo kiedys chorowalam jaj karmilam i tak lekarka poradzila :ico_oczko: och co za bakcyl a sio a sio

Awatar użytkownika
magda26

20 wrz 2007, 13:33

A ja sie pochwale moim Marcinkiem jak go klade na brzuszek to sam sie przewraca na plecki za kazdym razem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gorzej mu idzie z brzuszka na plecy ale damy mu czas :-D :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2007, 13:54

madziu u mnie byl taki jednorazowy wybryk z brzuszka na plecy i nawet tego nie widzialam... :ico_placzek:
a co kapania bo mi sie przypomnialo
to nasz leos czyscioszek rowniez zazywa kapieli co wieczor hihi
bardzo to lubi.. i jak milo polozyc pachnacego czysciutkiego brzdaca spac
a zajmuje to tlyko kilka minutek hihidobra to teraz ja lece sie kapac hihi prysznicowac znaczy sie i uderzamy z leoskiem na sklepy :509:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2007, 14:13

Łohoho.. Zaszalałyscie z postami! NAdrabiamy, nadrabiamy :D hihi.. :):
U nas dalej grypowe klimaty. Misiek kicha, ale mam nadzieje nie podłapie.
JEczy dzis i marudzi cały dzien - no bo jak sie bawic - bez mamy!?!?! e-e.. No i jak tylko sie oddale na 5 metrow, to ryk.. No i terroryzuje mnie ten mały robal.. A za to jak podchodze, to strzela usmieszkami,ze rece opadaja. I jak tu tego terrorysty nie kochac?

Kamilko - no laska.. laska:): A jakie słodziuchne zdjecia zaserwowałas!! nonono :):
Widze, ze grypa zaatakowała nas wszystkie na dobre!
Lucy i Mdziorka- jak ja wam zazdroszcze tych pieknych markowychciuszkow dla Maluchow.. U nas polskie firmy nie potrafia tak.. ani to ładne ani dobrej jakosci.. Ja to tylko angielskich fatałaszkow wyszukuje...
Avisku - ja juz nie wchodze na te strony. Nie ma co szperac na siłe.. bo tysiace dzieci jest chorych.. I ja chce pomagac.. I jak wiem, tpo pomoge.. ale szukac na siłe to tez niedobrze. Trzeba sie cieszyc tym, co sie ma..
Asiula- Emi słodziutka - tez lubie miska,jak tak słodko chrapie w aucie.
Aciu - nooo.. Komputerek dla pozadnegotatusia to podstawa! Moj tez zawsze w "przerwach meczu" zaglada czy Misiek jeszcze zyje... :ico_noniewiem: :ico_puknij:
Madziu - no gratulacje dla Marcinka!To chyba nasz najwiekszy i najsilniejszy okaz na czerwcowkach! Mojto okruszek przy Twoim..I tu widac, ze kazde dziecko ma swoje tempo.. Ale dla Marcinka :ico_brawa_01:
Madziorka- ja co do rajstopek tonie wiem. Ostatnio byłam na rynku i wyczaiłam nowe sliczne rajstopki Mark&Spencer.. BEzowo- białe, w paseczki, ze stopkami, szyciami i kieszonkami po bokach.. No ... i klops. Bo na Miska za małe :ico_noniewiem: A szkoda..
A co do rajstopek - ja strasznie nie lubiłam.. I jakos sie nie garne do ubierania ich Miskowi.. Ale wiem - trzeba. W przyszłym tyg sie rozejrze. ale tez nie wiem jakiemu kupowac.. Bo on niby duzy, duzy.. A dopiero 6 kg wazy i w ubranka 62 jeszcze swobodnie wchodzi.. Tzn w body i bluzeczki, bo portki juz na 3-6 msc.
W ogole- porabane sa te numeracje! I wez tu człowieku badz madry! :ico_puknij:

O. Maruder padł przy zabawie w lozeczku. No coz- fajnie. Mam zakaz wychodzenia dzis z domu,bo Krzys panikuje juz, ze ja taka chora, ze taka biedna, a mu urlopu juz nie dadza :ico_olaboga: Ale dobrze hihi..niech sie poopiekuje mna, potroszczy.. jestwtey taki kochany.. I sniadanko robi, i wstaje domiska.. i tuli, herbatki serwuje, syropki.. wiec nawet jak jeszcze nie umieram., to lubie czasem mu pomarudzic hihi :ico_chory: :-D

I pare fotek.. bo pozazdrosciłam wam!
To wczoraj, w lasku przy osiedlu.. hihi.. Wozkowy koszyk na zakupy sie przydajee!! :): :
Obrazek
To juz dzis - najlepsze zabawki ma sie zawsze przy sobie!:
Obrazek
Poznajemy nowe smaki:
Obrazek
Ale najfajniejsza zabawka jest MAMCIA!!! :
Obrazek

Ja lece sie pakowac.. Bo jutro rano juz brykamy do Mławy! Dzis bede sniła ogrzybkach i takich tam hihi :): No i juz sie nie moge doczekac.. az tesciowka napakuje nam karton pysznosci! Kompociki, ogoreczki, grzybki, bigosik, leczo.. i takie tam swoje specjały! A ja bede lezec brzuchem do gory! :): :-D

[ Dodano: 2007-09-20, 14:17 ]
A! a jesli chodzi o kapiel - to my, od narodzin, nie odpuscilismy ani razu! Misiek jakos lepiej spi..Przebrany,pachnacy,w pizamce.. Od razuma sie ładniejsze sny! hihi.
A wczoraj go wykąpałam o 20:10,( bo nie było MjakM :ico_placzek: ),nakarmiłam i poszedł chrapac.. I zbudził sie dopiero o 6! A pote o 9 :ico_sorki: :ico_brawa_01: wiec wyspanii wypoczeci wstalismy!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”