Juli gratuluję udanej nocki. Moja też nie była dziś najgorsza, bo młody obudził mnie przed 4 więc kilka godzin zaliczyłm ciągiem. Później oczywiście dalej spanko. Krzysio sliczny chłopaczek i zniewalający ma uśmiech.
Śpiąca Emilka urocza. W ogóle śpiące dziecko to chyba najpiękniejszy widok na świecie. No może lepszy jest pokaz dziąsełek

.
Helenka ślicznie odnosi główkę i faktycznie z Luśką podobne rysy mają. Obie ślicznotki.
Madziu gratuluję. To wielka radość tak patrzeć jak z dnia na dzień nasze maluszki potrafią coraz więcej.
Kamilko - no laska.. laska:):
No już wystarczy tych pochwał bo się rozpłynę...

albo mi szajba odbije

.
A ja przecież z metra cięta, garbaty nochal, cycki wiecznie małe, celulitis nie wspomnę, piegi jak tylko słońce zaświeci... dobra wystarczy, nie będę się zdradzać do końca
[ Dodano: 2007-09-20, 15:02 ]
Ach madziorka zapomniałam napisać: jadę do mamy. Mówiłam kiedyś, że się szykujemy. także jestem tylko do soboty i na cały tydzień wybywam.
Ja też kąpie Tomka codziennie. Chyba, ze kilka razy byliśmy do północy u znajomych i mały zasnął tam u nich to go tylko rozbieraliśmy w domku i lulu, bo przeciez nie będę po nocy dziecka kąpała.
Rosołku sobie zrobiłam, bo nic bym chyba nie przełknęła. Ide łyknąć jakieś tablety, bo od rana nic nie brałam tylko wieczorem wczoraj paracetamol. Ja to się boje faszerować.
Aaa Lucy jeszcze zapomniałam napisać o tych tabletkach anty. Tak, biorę. One są bezpieczne dla dziecka dlatego, że mają tylko jeden jakiś tam hormon. Drugi wytwarza nasz organizm podczas karmienia piersią. W połączeniu dają one środek antykoncepcyjny. Dlatego te tabletki mozna brać jedynie gdy karmimy piersią.