MAMCIA po pierwsze napisz mi prosze czy na tym jednym zdjęciu gdzie Julcia na rozowo jest ubrana fotka pierwsza nad tą w nosidełku czy to Ty ja tam przytulasz? Kurcze jesli to ty to wyszłas mega młodziutko :),naprawde dałabym ci tam z 15 lat hi hi hi Czy to twoja siostra albo ktos z rodzinki ją trzyma?
No i napisz nam koniecznie co sie stało bo zejdziemy wszystkie na zawał kobieto !!!!
KAJUNIA25 brawa dla Milenki za raczkowanie, ale się usmialam jak zobaczyłam jak Milenka startuje hahahaaha tak samo Amelka startowała na poczatku-odpychała sie jak króliczek takie odskoki hi hi hi.
No i Amelcia tez juz grandzi w chodziku, ale do chodzika ja jej sztywne butki zakładam bo na boso albo w samych skarpetkach jest nie dobrze-wiem bo synek teraz troszke nozka tą ktora sie w chodziku odpychał w skarpetkach to teraz ta nozke do środka uklada wiec juz pilnuje teraz I Melci zakładam butki
MALGOSIA rany boskie ale sie przestraszyłam jak przeczytałam o tym wypadku twoim, całe szczęscie ze sie nic wam nie stało
ANILEWE czy bedziesz bardzo zła jesli i ja cie poprosze o zestwik tych pomocy naukowych ? jesli nie to podaje mojego maila tez: karola81@gmail.com
lutoweczki na reszte postaram sie odpisac pozniej ok.21.00 jak uporam sie z dzieciaczkami bo zaczynamy wieczorny rytuał-kolacyjka, kapanko i spanko ;)