Przeczytałam wszystko, ale w mej głowie niestety pozostało niewiele więc postaram się odpisać na jak najwięcej...
Martucha współczuję ci bardzo... totalny debilizm z tymi lekarzami, przychodniami, badaniami w tej Anglii nic dziwnego, że same koslawce i dziwolągi chodza tam po ulicach... trzymajcie się i duuuuzo zdrówka dla Franusia... a dla rodziców siły i wiary, że będzie lepiej... za maila dziekuje, poplakałam się
Beatka synek taki śliczniusi i słodziutki te włoski to normalnie ma przecudowne... a na jednym ze zdjęc to te włoski+sliczne oczka i dałabym sobie głowę uciąc, że to dziewczynka...
Sandrusia dużo zdrówka dla ciebie i Kubusia... proponuję na zdrówko syrop z cebuli, smak i zapach okropny ale działanie rewelacyjne... a nowy wózek Kubusia jest extra to Graco czy Chicco?? bo ten pierwszy to był Graco, co nie?? Bo mam identyczny
Jaśnie Pani tą znajoma to dunder świśnie, wczesniej czy póxniej, zobaczysz a pamiętaj kochana, że w Polsce to wszystko trza miec na piśmie - nawet takie obietnice, bo jak nie to "obiecanki - cacanki a głupiemu radość"
Lucy a jak tam kolezanka od smsów i naciągania?? A tej od prezentów też pilnuj...
i tyle zapamiętałam [/b]
[ Dodano: 2007-09-20, 21:22 ]
Martucha dziękujemy a co zrobiła tesciowa???
[ Dodano: 2007-09-20, 21:25 ]
A jeszcze muszę wam napisać, że jestem pełna podziwu dla mojej Vikulki... widze, że ta twarz ją swędzi bo się drapie, pociera policzkami o poduszke, o mnie... ale tylko czasem steknie lub poleci jej łezka a tak to usmiech jej z buzi nie schodzi... i taka energiczna jest, ciągle by cos robiła... tak mój skarbeczek nauczył się już żyć z alergią...