Witajcie dziewczynki
Frydza, kochana,wpadaj tu do nas codziennie,szkoda,że nie masz terminu na maj,bo bardzo Cię lubię i byłoby fajnie
babe_boom, ja też nie mam za specjalnych dolegliwości ciążowych,ot czasem mnie zamdli,ale raczej rzadko,czasem wcale się nie czuję,że w ciązy jestem,bo przy Zuzi to mnie ostro mdliło
A$ka jak się czujesz?Masz jakieś objawy?
Buziaczki
Małgorzatko wielka szkoda
Frydzuniu pozdrawiam Cie serdecznie i slę kuski dla Ciebie i Wiki
Klaudynko podaj prosze swoje dane na pierwsza stronke ( imie, wiek, miejscowosc lub województwo i termin porodu
a$ka czekam na wiesci od Ciebie
Zulcia pisze:A$ka jak się czujesz?Masz jakieś objawy?
a co wyscie sie tak steskniły za mną??ojawy-mdłosci,moze lekki przyrost wagi ,obolałe sutki i lekki bol podbrzusza,ochota na kapuste i ogórki kiszone,kwaśne jabłka,herbata z cytryna(duuuuuuuuuuuzo cytryny ).za tydz. mam wizyte.Wiem ze serducho bije,mam juz małe probllemy,biore antybiotyki i staram sie nie myśleć ,że jednak scenariusz sie powtorzy.
Czesc Majoweczki sle buziaczki dla Was i co dzien Was obczytuje i trzymam kciukaski za Was Kochane ZULCIA bardzo mi milo K@TK@ oczywiscie tez pozdrawiamy,a ja jestem chora zdycham na maksa mam nadzieje ze nie zaraze Wikusi
witajcie kochane! wybaczcie ze tak rzadko tutaj zagladam ale mam mase obowiazkow...do tego jeszcze maz na zwolnieniu chory w domu siedzi... ja mam dzisiaj potworny bol glowy i jakies oslabienie a wiktorek goraczke ponad 39°
w poniedzialek mam umowiona wizyte na badanie krwi... i cale szczescie ze maz w domku siedzi to pojedzie ze mna bo po pierwsze mam do laboratorium kawalek drogi... po drugie nie mam z kim wiktorka zostawic... a po trzecie nienawidze klucia... (prawie mdleje na widok igly)
juz wam szybciutko podaje swoje dane na poczatek:
MONIKA, lat 24, Francja, tp 13 maja 2008 ( wyliczony z @ )