Kod: Zaznacz cały
[u][i][b]Tysiace caluskow dla Julenki zebys rosla nam zdrowo i szczesliwie nasza gwiazdko[/b][/i][/u]
[ Dodano: 2007-09-21, 10:51 ]
mialo wyjsc inaczej ale moj synus mi pomaga wiec jeszcze raz:
JULENKO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE MOC CALUSKOW ZEBYS ROSLA NAM ZDROWO NASZA GWIAZDECZKO

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2007-09-21, 10:57 ]
mY DZISIAJ ZNOWU WYJEZDZAMY DO MOJEJ MAMY NA WIES. BO MAMA JEDZIE JUZ JUTRO DO NIEMIEC

WIEC JEDZIEMYJA POZEGNAC . jAK WROCE W SOBOTE TO JUZ CHYBA TRZEBA BEDZIE ZAGADAC NA ROCZNIAKI CO???????
ja dzisiaj tez wyproboje ten kompocik to moze byc na prawde dobre i co najwazniejsze zdrowe i naturalne.
Pawelek sie rozgadal ostatnio buzia mu sie nie zamyka. A jesli chodzi o nasladowanie zwierzatek to Pawelek umie nasladowac kruwke. Ma taki telewizorek z przesuwanymi obrazkami i muzyczka i tam jest kruwka ja go uczylam jak robi krowka i jak tylko go nakre ce to Pawelek od razu robi muuuuuuuu co oznacza ze tam jest krowka. Ostatnio kupilam mu telefonik dla dzieci i tam tez sie naciska na przyciski i wlaczaja sie zodglosy zwierzat bardzo fajna rzecz i nie droga bo zalacilam w hurtowni 9 zl