i spotykam się z moją przyjaciółka, która jednocześnie jest chrzestną mojej córci, w każdą środę od 16lat
  i spotykam się z moją przyjaciółka, która jednocześnie jest chrzestną mojej córci, w każdą środę od 16lat   

Matula jak Wam sie to udaje? To wcale nie jest takie proste spotykac sie co tydzien tego samego dnia, czasem przeciez cos wypadnie nieoczekiwanie...w każdą środę od 16lat

, ja sie przyznam,ze jak tak je czytam to na wiele rzeczy nie odważylabym sie choc przeciwniczką sexu nie jestem...
 , ja sie przyznam,ze jak tak je czytam to na wiele rzeczy nie odważylabym sie choc przeciwniczką sexu nie jestem... , takze piątek mam z głowy.
 , takze piątek mam z głowy.zgadza się, że czasami coś wypada, ale zawsze staramy się to nadrobić, pzoa tym mieszkamy w tej samej dzielnicy - kilka bloków nas dzieli i znamy się od pierwszej klasy podstawówki, bo jesteśmy z tego samego pięknego rocznika `79czasem przeciez cos wypadnie nieoczekiwanie...

i od 9 lat mówimy do siebie "siostro", nawet na komórce mam jej numer wpisany pod hasłem "siora"
  i od 9 lat mówimy do siebie "siostro", nawet na komórce mam jej numer wpisany pod hasłem "siora"   
 no duża, w swojej grupie wiekowej jest jedną z trójki największych dzieci w pkolu, ale i ja i mąż do krasnali nie należymy (ja 168cm, mąż 183cm) poza tym w mojej rodzinie są wysokie kobiety-ok.170cm, a faceci to szkoda gadać: mój brat ma 188cm, a mój chrzestny miał 194cmDuża ta Twoja corcia jak na 4 latka

Jerzy Zelnik był królem Augustem, a nasz prezydent jakimś giermkiem, pokazy walk, rycerze, szlachcice, no bomba, bardzo nam sie podobało.
 Jerzy Zelnik był królem Augustem, a nasz prezydent jakimś giermkiem, pokazy walk, rycerze, szlachcice, no bomba, bardzo nam sie podobało. 

ja obiecuje poprawe i, że bedę częściej zaglądaćDziewczyny juz do pisania

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość