Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

21 wrz 2007, 09:42

Cześć Kobietki.
diem, współczuję... Wszystkiego się nazbierało na Twoją głowę. :ico_pocieszyciel: Będzie dobrze. A Mamy nie przekonasz. Ja mam to samo z Tatkiem swoim...
Maggie, oj, to macie się z tą przeprowadzką. Ale już niebawem osiądziecie w domeczku, urządzicie się a przeprowadzka będzie tylko wspomnieniem... :ico_haha_01:

A my dziś jedziemy na wykopki do moich teściów. U mnie Grzesiek chory. Mam nadzieję, że nie zarazimy się, ani Kinga ani ja.

Dziewczyny, co z naszą Izą?? Już od jakiegoś czasu jej tu nie widziałam...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2007, 13:03

Dzien dobry
U nas ok,wyspalysmy sie i mala nie budzila sie w nocy :ico_oczko:
Teraz zasnela to dobrze bo o 15 00 musimy byc u lekarza i mala dostanie dwie ostatnie szczepionki.. mysle ze dostanie bo ma maly kaszelek ale nadal niema goraczki i ani kataru.. dostaje syropek i jest lepiej :ico_oczko: Musze zapytac lekarza co i jak :ico_haha_02:
Pozatym to u nas mrozna pogoda jest sloneczko i swieci ladnie ale mimo wszystko jakos tak zimno jest brr az mi sie niechce z domu wychodzic :ico_oczko: Moi tesciowie dalej tna drzewo .. a jutro bedziemy ciac nasze drzewo bo tez musimy pociac je na zime :ico_oczko:.

Maggie dziekuje wam poglaskalam juz moja fasolke od was :ico_oczko:

No wlasnie ja tez niemam pojecia co sie dzieje z Iza i czemu juz do nas nie zaglada.. :ico_placzek: :ico_noniewiem:

Ok tak jak obiecalam wam wczoraj pokaze wam moj brzunio.. No tak do konca to jeszcze nie widac az tak :ico_noniewiem: Ale tak z bliska to juz cos widac :ico_oczko: :-D :

Stoje sobie w troche dziwnej minie.. :ico_noniewiem: (myslalam ze maz zrobi mi tylko fotke brzucha a on i mnie uchwycil :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: )

Obrazek

I moj brzuszek widoczony z bliska :ico_oczko:

Obrazek

A teraz ide szybko umyc wlosy,a potem pobede na tt i jak sie mala obudzi to zbieramy sie do lekarza a pozniej na male zakupy do Reala :ico_oczko: Fajny sklep :ico_brawa_01: Milego dzionka papatki

Maggie super foteczki Antosia w podpisie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2007, 13:05

Dzień dobry

My juz po wizycie u lekarza - malwinka ma zapalenie gardła ... i antybiotyk :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

dziś natknęłam sie na gg na Mahdi pamietacie mamę Martynki ??? - była z nami jeszcze na starym tik-taku - chyba jeszcze w tamtym roku - gdyż przestała do nas zaglądać po powrocie do pracy ... - Jak to Mahdi opisała : Martynka jest dłuuga i chuda .... jeszcze sama nie chodzi - tupta za jedną rączkę ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2007, 14:17

cześć Kochaniutkie
Od kiedy zgubilismy tego gps'a to mój meżunio jezdi i bładzi....oczywiście jezdzi z atlasem...ale Anglia jest tak pokręcona :-D że ciążko trafic w różne miejsca....poza tym wiecie jak się człowiek przyzwyczai to potem jest cięzko :ico_noniewiem:
Kristi no brzusio copraz bardziej pokażny...ale powiem Ci że bardzo dobrze wyglądasz...schudłaś...i wyglądasz naprawdę promiennie.....to chyba będzie chłopczyk :ico_haha_02: :ico_brawa_01:
My juz po wizycie u lekarza - malwinka ma zapalenie gardła ... i antybiotyk :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jednak bez antybiotyku sie nie obejdzie....oby szybko wróciła do zdrowia. Ucałowania.
Dziewczyny, co z naszą Izą?? Już od jakiegoś czasu jej tu nie widziałam...
nie mam pojecia...cos ostatnio rzadko zagląda..... :ico_placzek:
Iwonka też :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2007, 14:53

a Iza chyba się gdzieć wybierała .... czy mi się wydaje ..... :ico_wstydzioch:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2007, 14:55

a Iza chyba się gdzieć wybierała .... czy mi się wydaje ..... :ico_wstydzioch:
z tego co pamiętam to niedawno wróciła z nad morza....

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 wrz 2007, 14:56

czesc

nie potrafie skleic slowa ... tak boli mnie glowa ... to chyba zatoki :ico_noniewiem:
ale i na forum chorowitki ...
Malwinko zdrowiej nam szybko!!!!!!! chyba sie rymlo ...
Wielka szkoda,ze nie da sie uniknac antybiotykow ... ja sama unikam tabletek jak moge ... ale mus to mus ... skoro dzieciatko sie meczy i nie ma innej rady na to ...

Kristi ... figura sie Tobie zmienia, a jak tam apetyt? :ico_haha_01:

Maggie ... Antos ma zabojczy usmiech :ico_haha_01: i co ja widze :ico_szoking: czyzby juz wlosy sie pojawily licznie :ico_oczko: ?

[ Dodano: 2007-09-21, 14:59 ]
Moj serdelek spi wlasnie ... nie chce zapeszac, ale apetyt powoli sie pojawia ... choc nadal jest z niego niejadek ... zabek przebija sie i dziaslo w tym miejscu wydaje sie takie wiekie jakby pod spodem caly Mont Everest sie znajdowal :ico_olaboga: ...

A co z iza ? moze na blogu cos wiecej wiadomo ... a jaki jest adres?
A przypomnialam sobie,ze iza cos wspominala o wyjedzie do znajomych ... ale nie jestem pewna ...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 wrz 2007, 18:43

diem, a ja potrzebuję przewodnika po Londynie :-D
Znaczy się dokładnie chodzi o to że jadę sama :ico_chory: po odbiór paszportu mojego Antoniego ....najprawdopodobniej w ponioedziałek albo we wtorek.....dałabyś się namówić na spotkanko g:hmm2 :ico_kawusia: :ico_kawusia: g;)

[ Dodano: 2007-09-21, 18:44 ]
A przypomnialam sobie,ze iza cos wspominala o wyjedzie do znajomych ... ale nie jestem pewna ...
chyba było coś takiego...??????????????????????????????

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2007, 18:53

Maggie, Antka uśmiech jest rozbrajający .... :-D :-D :-D

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 wrz 2007, 19:24

diem, a ja potrzebuję przewodnika po Londynie
Znaczy się dokładnie chodzi o to że jadę sama po odbiór paszportu mojego Antoniego ....najprawdopodobniej w ponioedziałek albo we wtorek.....dałabyś się namówić na spotkanko
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

az mi serce szybciej zabilo !
mam mieszane emocje : z reka na sercu bardzo chialabym sie spotkac i jednoczesnie obawiam sie , bo przeciez roznie moza byc :ico_haha_01: ... poza tym ze mnie taki odludek jest :ico_wstydzioch: ze np gdy powiem D ze chce sie spotkac z psiapsiolka z TT to pomysli bidulek, ze moze jednka randevu ... wiem wiem zaufanie itd ale pomijajac te gornolotne piekne teksty to rzeczywistosc jest taka,ze ja unikam spotkan towarzyskich jak tylko moge, bo ich najzwyczajniej nie lubie ...w nadmiarze :ico_wstydzioch: ni stad ni z owad ...

Madzia ... jesli mozesz napisz jak planujesz swoja podroz tzn. o ktorej bedziesz w Londynie czy w ogole wiesz jak dotrzec i ile masz czasu na zwiedzanie lub spacer w Regent's Parc :ico_haha_02: , ktory jest rzut beretem od naszego konsulatu ?

Mam nadzieje,ze mnie zle nie zrozumialas ta szczeroscia a propos mieszanych emocji co do spotania ... ale wydaje mi sie,ze to nie jest wszystko takie oczywiste ... wirtualne znajomosci wprowadzane w tzw. real ... ech, namieszalam troche :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2007-09-21, 19:28 ]
a z innej beczki: okazalo sie,ze moja sistra miala po prostu kryzys i nie wrocila na noc, zostala u przyjaciolki z ktora wypily o jeden drink za duzo ...wiec u niej tez zostala
a ze od paru dni gadal cos o rozstaniu,ze nie jest wsyztkiego pewna,ze nie wie sama czego chce ... facet pomyslal, ze stalo sie i go zostawila ...ech ... spanikowal on i mama sie wystraszyla :ico_noniewiem:
tymczasem on poczula sie lepiej, wygadala sie psiapsiolce, zatesknila za jego meskim ramieniem i wrocila :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-09-21, 19:30 ]
ja zas czuje sie troche lepiej dzis ... a mamy nie namowilam wprawdzie na pojscie do lekarza :ico_noniewiem: ale obiecala kupic ''dziecieca aspiryne'' i brac codziennie po jednej tabletce co ma zapobiec zakrzepowi krwi w aorcie i nie doprowadzic w rezultacie do zawalu ...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”