Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2007, 10:46

no z tymi ciuchami jest ciezko tez musze sobie cos kupic a z tego ze sie lato konczy tez sie ciesze bo juz tych upalow wutrzymac nie moglam no i przybliza nas coraz bardziej do grudnia

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

21 wrz 2007, 12:06

Hehe grudnia to i ja sie nie moge doczekać :-D ...Ale juz konczy sie wrzesien wiec teraz już tylko z górki :ico_brawa_01: ... U mnie od wczoraj jakby lekki mroz był :ico_noniewiem: niby swieci sloneczko,ale na dworze zimno...Wiem wiem,ze mam nie przesadzac dziewczyny...Dlatego robie sobie spore przerwy na odpoczynek...Dzis maluje sciany w sieni :ico_haha_01: :ico_haha_01: ...Wczoraj zaczelam to dzis skoncze-i nic pozatym nie robie :ico_nienie: obiad juz mam,wszystko zrobione wiec....Jutro typowy dzien leniucha chyba sobie zrobie,a w niedziele jade z Mężem do kliniki do Katowic tam gdzie bede rodziła obejzec sale porodowe,cały oddział położniczy i na konsultacje z lekarzem :ico_brawa_01: ...

Dziewczyny to wy jeszcze nie macie ubranek ciazowych? :ico_szoking: ...Ja juz od dwoch msc zasówam w ciazowkach bo w inne sie nie mieszcze :ico_szoking: ...

Zobaczcie sobie mój brzuchol--dziś robione foto :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[img][img]http://images12.fotosik.pl/103/4b5daaca3b4671cb.jpg[/img][/img]

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2007, 12:59

ciuszki ciazowe to tez juz dawno nosze tylko ze juz sie nudza i trzeba by bylo troche zmienic :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2007-09-21, 14:22 ]
a ja znowu weszlam do sklepu z ciuszkami dla babosow no i wyszlam z ciuszkami zamiast dla siebie to dla dzidzi :ico_haha_01: dla mnie oczywiscie nic nie bylo a musze jednak cos kupic bo robi sie zimniej

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2007, 15:17

Jola_85, Sliczny brzusio ja też mam ciążowe ciuszki , ale tak iwona83, mówi nudzą sie , poza tym miałam same letnie bluzeczki i spodnie, no mam jedne ciążowe spodnie grubsze brążowe , ale chciała bym teraz dzinsy ,żeby pasowały do adidasów.

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2007, 18:55

no i kupilam cos dla siebie poszlam popoludniu na zakupy chcialam kupic mezusiowi prezent no bo w niedziele nasze swieto i znalazlam ladne spodnie ciazawe i bluzke ale juz takie spacery nie dla mnie strasznie mnie to zmeczylo nogi mi juz wysiadaja daja o sobie znac dodatkowe kilogramy :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Jola_85

21 wrz 2007, 19:40

No ja na szczescie mam ciazowki jeszcze z poprzedniej ciazy :ico_haha_01: ,ale tez nie szalalam bo po co ciuchy nie wiadomo jakie na raz czy dwa :ico_haha_01: ...Z cieplejszych mam ogrodniczki,dzinsy i sztruksy.Bluzek ciazowych nie mam zadnych poprostu nosze te co mam :-D .A mnie gnaty bolą jak niewiem po tym malowaniu oj dzis mezu robi masazyk i nie wykreci sie :ico_haha_01: ,pozniej bylam jeszcze na długasnym spacerku z Julcia i wymeczona jestem jak niewiem.No ale zaraz sie poloze i chyba zasne odrazu :ico_haha_01: ...Buziolki

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2007, 09:16

oj dziewczyny ale u mnie wczoraj burza byla a ja sama w domku a dzisiaj znowu od rana pada i znowu tak ponuro jest :ico_placzek: ale ja narzekam jak jest ladnie to znowu jest mi za cieplo a teraz jak pada to ponuro nie idzie mi dogodzic

robak
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 wrz 2007, 10:14

witam brzuchatki :) co do grudnia to najchetniej juz bym choinke ubierala i wogole jak nigdy oczekuje swiat:) jak kazda z Was:) mam nadzieje ze juz bedzie z nami nasza kruszynka :) co do ciuszkow ciazowych to nie mam ani jednej pary nosze ciuszki te sprzed ciazy (jeszcze sie mieszcze!!!!!!!) hehe tylko pas na gumke i bluzeczki dluzsze pokupowalam. wlasnie przymierzam sie do przemalowania sypialni w ktorej bedzie stalo lozeczko naszej Saruni ale nie mam pojecia jaki kolor wybrac...niestety nie mam mozliwosci zrobic osobnego pokoiku dla corci i trzeba kombinowac:) a wy jakie macie pomysly na zrobienie gnazdka dla swoich pociech??
pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 wrz 2007, 10:28

Cześć mamusie u mnie ok po wczorajszej wizycie u doktorka jestem spokojna maluszek i ja ok.Wszystko dobrze ale nadal muszę duzo odpoczywać . Popisze w poniedziałek wiecej buziaki!!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2007, 11:53

no ja tez nie mam mozliwosci zrobienia osobnego pokoju dla majusi lozeczo wybralam biale a posciel kupilam bardzo wczesnie wiec wybralam kolor neutralny zielony wlasnie ogladalam wozki podobaja mi sie czerwone wozeczki
ASSIK ciesze sie ze wsyzstko ok z twoja dzidzia

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”