I jestem i ja z wami
MOja coreczka sobie ladnie spi.. i ja mam czas na mojego ulubionego TT
Dzisiaj mala Nicole miala szczepienie,dostala dwie szczepionki i to na szczescie juz ostatnie byly a teraz przerwa do 6 lat

Lekarz zanim zrobil malej szczepionke to jej zbadal pluca i powiedzial ze ma tam cos malego nie groznego,mam dalej dawac syrop i bedzie lepiej i dostala mala szczepionke,biedactwo jak plakala.. nie umiala sie uspokoic bardzo dlugo i nawet mialam problemy ja ubrac.. oh dobrze ze to juz ostatnia szczepionka byla
Maggie dziekuje za milutkie slowa,niewiem skad wiesz ale naprawde ja schudlam

ostatnio jak bylam na wizycie u mojego ginka to nie przytylam od ostatnich 4 tygodni ani grama i do tego okolo 2 kg schudlam.. A czuje sie ladniejsza ale niewiem czy to moze byc znak ze bedzie syneczek .. zobaczymy
Diem troche mi sie zmienia figura ,masz racje nabieram ksztaltow

Staram sie nie za duzo przytyc a jak bedzie to zobacze

A moja fasolka ma sie dobrze,narazie czuje jak tak sie przekreca i delikatne ruchy tez czuje nadal czekam na takiego powaznego kopniaczka

Jak bylam z Nicole w ciazy to mala tez miala czas zeby mnie pierwszy raz kopnac i mysle ze teraz bedzie tak samo

Widzisz jak fajnie ze sie w miare poukladalo z twoja rodzina ..
A jesli chodzi o Ize.. to ja slyszalam ze dostala pozwolenie na budowe swojego domu i byc moze powoli sie zabieraja z mezem za ta budowe?? Niewiem tak sobie przypuszczam.. bo o znajomych nic niewiem

W kazdym razie mam nadzieje ze Iza wkrotce do nas zajrzy :
A my jutro bedziemy cieli nasze drzewo.. juz mamy ladny porzadek zrobiony w naszych szopach a jak juz potniemy to zrobimy sobie ostatni juz raz w tym roku "Pozegnalnego Grilla " razem z moimi tesciami.. mam nadzieje ze bedzie w miare wzglednie
Ok to ja pobede na TT i zmykam spac bo jutro trzeba sie wyspac,dzisiaj bede chyba spala z Nicole i troche poczuwam przy niej bo sie boje ze moze dostac goraczki po tych szczepionkach.. zobacze papatki
[ Dodano: 2007-09-21, 22:09 ]
Iza jak fajnie ze jestes

JUz tez myslalam gdzie tak dlugo jestes

Dzieki za slodziutkie slowa,poglaskalam juz fasolke od ciebie i innych Baboskow

Wiem ze to tak ciezko rozstac sie ze swoim dzidziusiem na 8 godzin.. oh niewiem co mam ci doradzic... sama musisz podjac decyzje trzymam kciuki i powodzenia