Hejka!
Poczytałam, co napisałyście, ale już nie wszystko pamiętam

Helenka atakuje zabawki na macie edukacyjej, a jej tatuś odsypia

No więc mamusia hop na TT

. Dziewczyny, kurujcie się. U mnie niby troszkę lepiej, ale jeszcze nie do końca. A Helenka coś kicha i pokasłuje więcej niz zwykle. Ale gorączki raczej nie ma, kataru też, no i jest taka radosna jak zwykle. Więc chyba trzyma się zdrowo dziecinka moja.
ACIU, a Julka już lepiej?? Byłaś z nią u lekarza??
Magda, nieźle Ci mąż musiał zajść za skórę, skoro głodzić go chcesz
Avisek, my chrzest mamy za sobą, ale chyba za bardzo Ci nie pomogę, bo u nas było tylko 6 osób, a na dodatek chrzest był o 18. Zrobiłam dwudaniowy obiad,który zaserwowałam przed uroczystością (rosół tak 3 litry wyszło i papryka faszerowana+ryż i surówka; papryki zrobilam za dużo, bo każdy zjadł tylko po 1) . Później na ciepło był schab duszony w sosie kurkowym+zapiekane ziemniaczki +surówka grecka oraz: talerz wędlin, deska serów, 3 różne sałatki, wędlina w galarecie, koreczki z cammemberta, owoce, ciasto (teściwa upiekła sernik) i tort, ale naprawdę nieduży. No i napoje -tego było dużo, bo upał był przeogromny. To wszystko, choć bardzo duuużo zostało ....
[ Dodano: 2007-09-23, 09:44 ]
Alinko, zapomniałm pochwalić Waneskę - śliczna dziewuszka, a z Ciebie dzielna mamuśka, udało Ci się dwójkę na raz uspokoić hehe. No to test zaliczony i teraz trzeba się postarać o rodzeństwo dla Waneski

A malutka to rzeczywiście kopia Twojego Karola
[ Dodano: 2007-09-23, 09:45 ]
Dziewczyny, szok

. U nas w bloku zaczęli grzać

W łazience już cipelutko, ale w pokojach mamy poskręcane grzejniki, bo na dworze dziś chyba ze 20 stopni hehe.