a ja wam bede na raty odpisywac.
ilonakk9 pisze:Gosia chyba telepatia dziala
no dziala jak nic. Dziekuje za zyczonka. Tez sie zastanawialam nad domem ale w zeszlym tygodniu bylam 2 dni na zwolnieniu. Zobacze jak jutro sie bede czula.
Zubelek ja ciebie kojarze z wątku chorych dzieci. Pisałas o alergii Zuzi. Tak?
fela pisze:wariat maly,a najsmiesniejsze jest ze wie gdzie to sie wklada chyba mnie kiedys podejrzal
no moj podgladasc wie jak sie nogi goli. Bo sie z nim kąpie. A co do gulki wiedzialam ze to nic powaznego.
za pampersa. Moze jak bedziesz w polsce wpadniesz do mnie i odzwyczaisz Tomka od smoka i pampersa co?
Kasia79 zmieniaj szybko suwaczek Lenki. Ona taka wielka a ty wkleilas jej zdjecie gdzie z roczek miala. Panna taka duza i jaka do mamusi podobna.
[ Dodano: 2007-09-24 ]martuchafrost pisze:a no wtajemniczyłąm Jasnie Panią bo nikt oprócz Ciebie nie wie i Feli
a co to za jakies tajemnice co???
Nie ładnie tak ukrywac przed nami tajemnice.
Emilka duzo zdrowka dla całej rodzinki.
JUSTYNA170979 pisze:Madziorka ty to posta odwalilas, jestem pelna podziwu, wena tworcza, pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej poczytaj MAdziorki opis z porodu. Posikasz sie ze smiechu. Dziewczyna ma talent do pisania
Madziorka co do przerw w karmieniu to ty uwazaj. Bo ci jeszcze Leos sie tak rozreguluje ze tą przerwe 5-godzinną bedzie w dzien wykorzystywac a za to w nocy co 3h bedzie jadl. Ogolnie taka przerwa jest jak najbardziej wskazana ale w nocy.
A zdjecia w berecie cudne.
Anetusia83 witaj. Co tak rzadko zagladasz na dzieci 2005? A za wyjazd trzymam kciuki.