dZIEKI DZIEWCZYNY ZA żYCZENIA
sKLADAM SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZONKA DLA OLIWKI I mILOSZKA Z OKAZJI ICH MIESIECZNICY
oraz
dla
qunickz okazji urodzinek, zdrowka,szczescia i radosci z pociech
i dla
dorotkiz okazji rocznicy slubu, duzo duzo milosci na dalsze lata
[ Dodano: 2007-09-24, 23:47 ]JUSTYNA170979, witaj na forum,milo cie poznac,sliczne zdjecia Alexa, napisz ile wazy ,mierzy
Zaskoczylas mnie tym ze w Londynie krucho jesli chodzi o jedzonko dla dzieci,ale u was chyba tendencja odwrotn, lepsze to co robione a unas lepsze sloiki, tak niby lekarze radza
[ Dodano: 2007-09-24, 23:49 ]asiaam26a kiedy ci ta wysypka wystapila po jakim czasie, ile dajesz juz bebilon,bo moj dostal tydz temu wysypki, troche zeszlo ale ma jeszcze tak przy szyjce dookola, tylko ze ja ostatnio to mu duzo roznych rzeczy do probowania dalam wiec tak naprawde to nie wiem od czego, zobacze czy zejdzie calkowicie
Wózeczek tez mi sie podoba no i widac ze duzo lzejszy chyba i taki poreczniejszy
[ Dodano: 2007-09-24, 23:51 ]Małgosiamoj tez nie chce pic hebatek ale musze go zmusic,tyle ze on w nocy sie na karmienie czesto budzi to mysle ze mu sie pic wlasnei chce ale jakos nigdy mi sie nie chce robic mu herbatki,zreszta on im dluzej sie zwleka tym bardziej sie drze wiec nie wiedzialabym co robic czy go uspokajac czy hebatke robic a tak to cyca dam i mam spokoj
[ Dodano: 2007-09-24, 23:54 ]A z jedzonkiem to u nas jest tak:
2- cyc
6-7 - cyc
9-10- kleik na mleku lub kaszka
13-zupka
16-mleko modyf.
ok 18 - na podwieczorek jakis owoc
19-20- kaszka
23-24 - cyc
[ Dodano: 2007-09-24, 23:57 ]My w sobotke bylismy w Arbortum w Rogowie,niestety tylko godzinke bo jakos co jedziemy do jakiegos lasu to Patryk nie chce zasnac,mam nadzieje ze nie ma jakiegos wstretu do natury hihi Wiec nam marudzil,potem zaczal plakac wiec wyszlismy,moze wkleje jutro jakies fotki. Zobacze bo jakos jeszcze z chcrzcin wam nie pokazalam ale mam zaleglosci ze hoho