mój mąż by chyba odszedł przy takiej częstotliwości. On by chciał 2 razy dziennie ale przyjął do wiadomości, że przy Hance nie daje rady i musi ograniczyć swoje rozbuchane libida
Kasiu ja chcialam spiralke ale lekarz mi odradzil bo przecierz chce jeszcze Leona do pary i jem te tabletki dla karmiacych ale nie bardzo sie czuje i nie wiem czy po nich czy z jakiegos innego powodu
ja mam tablety ale kijowe jak cholera, plamienia mi się jakieś włączyły i w ogole libido spadło do zera. Nie wiem w ogóle po co my takie wielkie łóżko kupiliśmy skoro nic na nim nie robimy
Asia hehe widocznie łączy nas coś więcej niż tylko daty urodzin naszych dzieci ;)
reeni, ale wiesz, że jajeczkowanie może wrócić w każdej chwili, a ewentualna miesiączka dopiero dwa tygodnie po tym fakcie - o ile nie wpadniecie? Mój lekarz mówił, że przy karmieniu wyłącznie piersią 4 miesiące są pewne, potem to juz loteria
Kasiulka28 gumki fajne? fuj fuj ja jestem jakaś uczulona na zapach lateksu, potem mi wszystko jedzie tą gumą! ale zanim zaczęłam znó tabsy brać to musiałam ich używać. Ostatnio były jakieś z wypustaki, ale zamiast pobudzać to mnie tylko poobcierały w środku i myślałam, że umrę
my nie cierpimy gumek, ale też odpuszczam tabletki, więc nie mam za bardzo wyboru. Wkładki sobie nie dam założyć, a jakieś żele, globulki i inne "chemie" nie będę sobie ładować. Także poprzestajemy na "lizaniu lizaka przez papierek", czyli seksie w ubranku