DZien dobry bardzooo
Musze powiedziec ze najlepszych wiesci niemam..
Wczoraj moja coreczka dwa razy zwymiotowala...

I miala strasznie ciezka noc.. Oh ale na szczescie dzisiaj jest juz lepiej,i mala mniej kaszle,chodzi o to ze Nicole troche ten kaszel meczyl.. no to ja glupia dalam jej syropek mi po nim kaszel zniknal i to jest syrop i do dzieci i do doroslych i teraz juz nie daje malej syropku i narazie jest wszystko dobrze,malutka juz kaszle mniej i mam nadzieje ze samo jej przejdzie jak nie to jedziemy dzisiaj do lekarza.. jak jeszcze raz mi zwymiotuje to jedziemy do lekarza.. ja mysle ze mala zwymiotowala przez ten kaszel.. bo tak jej szarpal zoladeczkiem i dó tego ten syrop co mial pomoc.. moze i pomogl tylko moze mala go juz nie potrzebuje..
Jestem jakas taka nie do zycia.. nic mi sie niechce i mysle tylko o Nicole.. teraz mala jest zajeta swoim rowerkiem to ja szybko zmykam zanim bedzie chciala mi komp wylaczyc.. wpadne jak tylko mala usnie buziaczki papa i milego dnia napisze wiecej pozniej paaa milego dzionka
[ Dodano: 2007-09-25, 14:00 ]
No i jestem na chwilke
Z moja Nicolinka jest juz lepiej.. Teraz spi i spokojnie ladnie oddycha,i nie kaszle juz prawie wogule

Dobrze ze jest lepiej bo naprawde sie juz martwilam
Obiadek mam gotowy,i jak sie mala obudzi to dostanie nalesnika bo uwielbia nalesniki mam taki specjalny mus bananowo-jablkowy pycha
Justyna sliczne foteczki,sliczna Adusia wydaje mi sie ze mamy podobne foteliki samochodowe.. ja tez mam taki czarny z pomaranczowymi paskami

Moja Nicole tez sie lubi bawic autkami a autko zostawil Lukas kuzyn Nicosi i teraz mala ma ubaw tym autkiem
Aginka ja mysle ze to jest cos innego takie autko i dlatego jest tez interesujace sie takim autkiem pobawic.. a lalkami tez sie moja Nicole bawi.. ale teraz badziej woli ukladac klocki i maskotki niz lalki
Diem no wlasnie Baboski sie nam potracily..

Maggie na nowym,Iza z ksiazka Iwona zajeta Piotrusiem.. Kazda mama jest zajeta swoim bobaskiem ale mam nadzieje ze wkrotce bedzie nas wiecej
[ Dodano: 2007-09-25, 15:17 ]
Moja dziewczynka jeszcze spi?? A to juz ponad 2 godziny.. az jestem w

ale dobrze bo mala lubi spac i tego spanka potrzebuje