iwona83 No ja tez tak mam i to często uwielbiam tak oglądać swój brzucholek jak sie malutki w nim wierci
kaska28 wiesz ja nie płaciłam za to usg jedyne za co płaciłam to za wizyte u lekarza 100zł,
no ale to czy chciałam czy nie to zapłacić musiałam ponieważ lekarz ten przyjmuje w prywatnej klinice,w której zamierzam rodzić więc uważam,iż się opłacało wydać te 100zł tymbardziej,że porod i pozniej opieka nade mną i dzieckiem jest za darmo.
Asikk to jak wiesz o co chodziło to jest ok,a jesli juz teraz masz ciągle skurcze to faktycznie musisz uważać ...
U mnie dziś pogoda piękna a ja mam dzis humor jakiś podły,ze tylko płakać mi się chce ....Niewiem juz co mam o tym wszystkim myslec moze mi pomozecie dziewczyny i doradzicie jak najlepiej powinnam postąpic bo ja juz nie mam sił ...Mój mąż ostatnio strasznie sie zmienił jest wobec mnie chamski,opryskliwi i totalnie mnie olewa,kiedy np mam ochote na figlaszki w nocy on zawsze ma wymówke,ze albo jest zmeczony,albo go cos boli,albo nie ma ochoty nawet mnie nie chce przytulic,pocałowac nie powie nic milego ...W weekend dowiedzialam sie,ze gdy byl na wyjezdzie na grzybach beze mnie poszedl do lasu i tam zaczepiał jakies dwie małolaty nie powiedzialam mu o tym bo wiem,ze sie bedzie wymigiwal,ale zas wiem ze to moze byc prawda bo juz kiedys podobne akcje mi robił Niewiem juz co mam o tym wszystkim myslec,nie mam juz sił aby to wszystko dzwigac tymbardziej,ze jestem w ciazy,a plakac juz tez nie mam sil...Poradzcie cos prosze
[ Dodano: 2007-09-25, 11:07 ]
Aha dziewczyny mam do was jeszcze jedno pytanie....Od jakis 4dni strasznie boli mnie krocze jakby mi ktos je rozrywal,wieczorami to juz kuleje poniewaz wlasnie wieczorami dochodzi lekki bol brzucha(jakby parcie na dół brzucha) i bol miednicy.....Wizyte u lekarza mam dopiero 1pazdziernika i niewiem co robic