zaraz sie wsciekne!

trzeci raz pisze do was posta i cały czas pojawia mi sie info, ze aby go wysłac musze sie zalogowac
no to od początku...
Ilonka Vinee jak zwykle prześliczna, ale mam też niczego sobie laseczka!

też powinnam sie zabrac za sprzątanie, ale jakoś mi weny brakuje!
Gosia, nie masz czego zazdroscic sąsiadce, do jej projektu brakuje tylko lwich głów z marmuru przy drzwiach, zeby miala rzymski komplet
Lenka ma jedynki i dwójki juz, tylko trójek jak na razie nie widać
Kasiulka, to jak wszystko pójdie zgodnie z planem zaczniesz rodzic we wtorek! to super, bo ja we wtorek koncze prace o 10, wiec, ewentualnie, będę na bieżąco z twoimi skurczami

bo do tej pory o wszystkich narodinach na TT informowałam mnie
Ilonka smsem, i chwała jej za to
Lucy, trzymam mocno kciuki, zeby ci sie wszystko z tym urlopem ułoyło tak jak byś chciała, bo sie maluszek tez na pewno denerwuje...ups...prepraszam, to juz nie jest bezimienny maluch...to Olivier
madziorka hihi, ale mi narobiłas smaczka na nalesniki...niestety moja oponka by nie przezyła takiej dostawy kalorii na noc
martuchafrost, z tym wóżkiem od kolezanki to dobry pomysł, bo reczywiscie głebokim jeździ sie dosyc krótko, a tak możesz sobie dołożyc i kupic wypasioną spacerówke
DELFINA, tak mi szkoda Mayusi, mam nadzieje, ze chociaz juz w nocy spokojnie spi. trzymamy kciuki z Lenką, zeby choróbsko szybko minęło!
felicity001, oj mi by sie przydał taki czek z ekstra kasą
no u mnie juz weekend, mam nadzieje, ze troche odpoczne, chociaz jutro czeka nas malowanie, kuba będzie eksperymentował, bo chyba nigdy jeszce tego nie robił, przynajmniej ja o próbach malowania nic nie wiem

oby tylko nie zniweczył wałkiem całego wysiłku wsadzonego w remont

musze go wspierac, bo mi nie wybaczy...chociaz ja bym wolała profesjonaliste, ale o tym cicho sza
dobrej nocki dziewczyny, do jutra, pa!