ja biore tabletki i bralam je kiedys przez pare latek no i niestety ale to jest moim zdaniem najlepsza forma anty. spirala nie zawsze sie przyjmie i jest dlugi okres i plamienia po niej a gwarancja bezpieczenstwa mniejsza a pozatym mam dosc jakichkolwiek zabiegow gin. Brrr najgorsze jest to ze moja gin kazala mi zaczac brac je bez wzgledu na okres po 6 tyg od porodu i dostalam przedwczoraj taki ala okres to chyba oznacza ze mam teraz a za tydzien ten wywolamy przez tabletki ... bosko... najpierw polug przez prawie miesiac teraz plamienia a za tydzien okres... mozna oszalec... co do bzykanka w zwiazku z tymi rewelacjami dalej nic... Boze to rzeczywiscie bedzie 2 pierwszy raz

co do wagi to u mnie 1 kilo w bólach w dol mam spory apetyt rozepchalam sobie brzusio a nigdy nie mialam problemow z waga

my chrzcimy 07.10 ja kupoje kombinezon a podspod bialy pajacyk
wczoraj bylismy na wycieczce we Wroclawiu maly sie spisal dzielnie tylko w Ikei daltroche czadu generalnie przez caly dzien jest slodzutki wieczoorem tylko marudzi ale spi mi od 23 do 4 rano a potem znowu co 3 godz o 9 mowi nie spaniu i trzeba sie nim zajac bo jako 8 tygodniowy bobas juz chce aby sie nim zajmowac oczywiscie najbardziej to tance z mama MTV i tanczymy

pozdrawiam i spadam bo jest juz pora kapania a to lubimy oboje