sikorka pochwal od ciotki z TT twojego Kacperka, super, mi sie podoba strasznie jak starsze rodzenistwo sie udziel aprzy młodszym...
Ja sie strasznie wzruszam jak moj chrzesniak - 4 letni Mateuszek lula Milunie w wozku albo jak jej spiewa piosenki, typu " BoB budowniczy nie jest sam, piasek i cement" albo " wiginaj śmiało ciało.." super
Kuźwa użarł mnie komar w nocy w trzech miejscach, na łydce, pod łopatka i w nadgarstku i wiecie co, ja nie wiem co te komary maja teraz w sobie, ale reka mi spuchła jak nie wiem i mam wrazenie ze dalej puchnie, łydka troche mnie na szczescie łopatka tylko troche bo za bardzo sie nie umie drapac, ale masakra
zbora a moze mała nie chce jesc bo dostaje wszystko na raz??moze sprobuj dawac jej najpierw mleko z tym kleikiem a za jedno mleczko kaszke - tylko, a nastepne mleczko - deserek, ja nie wiem w sumie mówie tak jak ja stosuje, bo u mnie wszystko jest w porzadku z jedzeniem
Dzis mała zjadła prawie cała miseczke kaszki, co było dla mnie
bo zazwyczaj tylko 100 a dzis 140
i to tylko łyżeczką
Ja kupuje tylko z bobovity, nawet nie probowałam nestle i mi te kaszki strasznie smakuja!!Od pon chce wprowadzic bananowa, zobaczymy...
to ja juz sie od razu pozegnam, popisze jeszcze troche pracy, popatrze na tv i lulu, w sumie i tak dzis długo siedze....spokojnych