a moja dla odmiany wczoraj była w dzień o dziwo grzeczna... ( w nocy też, jak zwykle ładnie spała)
dzisiaj też jest nie najgorzej, na dworku długo spała...no i w domu, nawet jak nie spała to sobie grzecznie leżała...widzę, że wszystko zaczyna ją interesować... poprawia sie dziewczyna moja {odpukać!}
a ta zabawka, którą kupił wcześniej jej tautś... teraz sparawdza się rewelacyjnie...muzyka i kolorowe światełka interesują ją bardzo...
aha co do ślinienia sie to polozna w wszkole rodzenia mowila nam ze w 2 miesiacu zaczynaja dzialac pelna para ślinianki i stad taka ilosc śliny
dobrej nocki lipcoweczki ide kąpac Zosie pappaa
Dziewwczyny wczoraj byla pelnia i to jeszcze jaka.
Aga no to ladnie rosnie Natalka
Kingus ciekawa jestem jak to sie tatus sprawdzi w sobote A na jak dlugo?Bedzie placz jak Eliza nie je z butli
A mi dzis odbijaja hormonki bo dostalam po roku czasu pierwszy @ To wszystko przez tabletki antykoncepcyjne
Biedny ten moj facet
[ Dodano: 2007-09-27, 20:01 ]
Ja tez lepiej sie odmelduje
Hello u nas dziś pogoda do kitu a mamuśka dalej zasmarkana wiec maluszek sie wietrzył na balkoniku, na szczęście spodobała mu się taka wersja spacerku
a mój maluszek coś dzis kicha mam nadzieje ze nie zaraził się od mamuśki
no my malucha kąpiemy u nas w pokoiku ale chyba bedziemy musieli przeniść sie do łazienki bo maluch zaczyna szaleć w wanience i dzis pój pokoju nam pływało
ja dziś posmarowałam Tadziowi w buzi dentinoxem, bo bardzo się denerwował przy karmieniu (widać ząbek trochę go drażni i uraża dziąsełko)
w każdym razie zabawnie wygląda z łapką badającą ząbek lub języczkiem merdającym po żuchwie w poszukiwaniu tego czegoś dziwnego w buzi
mam pytanie do was odnośnie wyniku usg bioderek....
Pan doktor stwierdził, ze wszystko jest ok., ale teraz na wyniku zobaczyłam
taki zapis: L IIa, P IIa. Sprawdziłam u chłopców w książeczkach i oni mieli L Ib, P Ib...
jak u was było jaki wynik mają wasze maluszki??? jak sie interpretuje te wyniki???bo ja juz jestem nie spokojna...
Hello, mi sie własnie udało upac malucha wiec mam chwilke wolnego zeby tu do was cos naklikac
Violu ja tez mam w książeczce napisane L Ib, P Ib, ale moze tak u chłopców piszą???? a nie kazali ci przyjść jeszcze raz??? bo jak nie to to nie masz się czymś martwić, bo przecież jak by było coś nie tak to napewno by ci o tym powiedzieli szczególnie ze byłas prywatnie
Basiu to ładnie masz juz ząbki mój maluszek to się narazie strasznie slini i wkłada wszytsko do buzi
A u mnie dziś znowu leje
A co u nas tak puściutko gdzie wszytskie mamuśki
witam wszystkie mamuśki
Moja królewna spi więc korzystam z okazji i się melduję Asiu zobacze na miejscu ile mam zajęć bo jak będzie dużo to nie mam zamiaru siedzieć do końca myślę o 3-4godz. nie ma co narazie przesadzać Violu ja jeszcze nie robiłam małej usg, ale tak jak pisze Ula że jeżeli nie mówili że masz przyjść jeszcze raz to chyba nie masz czym się martwić
dziewczyny znalazłam fajną stronkę kalendarz pierwszego roku niemowlaka, wpisuje się date urodzenia i wyskakuje konkretny tydzień maluszka i jak powinien się zachowywać www.edziecko.pl