syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 wrz 2007, 21:13

Poczytałam ale niewiele pamiętam
DELICJA dobrze ze to tylko potówki uff
BALBION witaj nowa kwietniówko i ucałuj MATEUSZKA a skad jesteście?
KASIK tak zeby nikt nie słyszał strasznie sie ciesze z tego co ty kochana
ZAJEFAJNE ZDJĘCIE mąż napewno się ucieszy MRÓWECZKO
RYBKO no jesteś kochana
HEKTORKO ciesze że juz mineło to co złe i życze oby takie momenty sie nie powtórzyły ucałuj kamyka i złóż mu życzonka na pół roczku
KOLKA Juleczka za chwilę to już będzie raczkować na całego
Ale muszę sie pochwalić Martynka tez juz prawie jest raczkiem już jest na kolanach i ma rece wyprostowane i do przodu pomału jej wychodzi jutro wkleję wam zdjecie jak zdażyłam ja uchwycić dobranoc kochaniutkie

[ Dodano: 2007-09-27, 21:25 ]
A tu wkleje wam fotki jakie u nas odwalone jest centrum ortodoncji i tam jeszcze czegoś
Obrazek
Obrazek
Obrazek
w sumie to za dużo tam nie widac ale mówie wam jak super

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

27 wrz 2007, 21:25

syla75, cześć :ico_brawa_01: Brawa dla Martynki!
balbion, do mojej to nie dociera :ico_puknij:
A ja miałam spięcie z R i jestem :ico_zly:
Idę sobie, bo jaśnie pan do kompa chce :ico_zly:

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 wrz 2007, 21:26

NICOLKA dostała taki aparacik ala smoczek

Awatar użytkownika
Kolka

27 wrz 2007, 21:26

OO fajne te centrum :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-09-27 ]
syla75, pokaż!

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 wrz 2007, 21:39

na tym pierwszym zdjeciu ma w buzi

[ Dodano: 2007-09-27, 21:39 ]
KOLKA myslałam ze maż cię wywalił z kompa?

[ Dodano: 2007-09-27, 21:40 ]
ja tez taki aparacik nosiłam
potem jak juz będzie miała wszystkie stałe to założą jej ten stały

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 wrz 2007, 22:04

Syla aja sie zastanawialamczy ta Twoja Niki smoczka cycka jeszcze-ale doczytalam!!! :-D :ico_brawa_01: dla Martynki

babilon witaj kochana nowa kwietnióweczko :-D

wiecie co ja myslalam,ze moje dziecko zboczone a z tego co widze to wszystkie tak robia :-D :-D

iw-rybka moje gratulejszon po raz 2 :ico_brawa_01:
a ja glupia bladynka bez zadnego licencjata- ja miala robic mgr inz heh
No a Andrzejek przystojniacha- zreszta jak wszystkie kwietniowe chlopaki-no i okolokwietniowe :ico_oczko: jak on sie obslinil hehe a w pizamce w kwiatkitez slodki-chociaz rozowa towidac ze chlopak :-D

Delicja niesluchaj rob jak uwazasz-matka wie najlepiej co jejdzziecku potrzeba!!! Michał ma na imie?? bomoj M tez ma imieniny-3 imprezki w 1
a mi sie nikt niewtraca-i dobrze bo ja sobieniedam nic powiedziec- niestety uparty baran ze mnie!!! :-D

kasik cieszem sie ze ok-ale to juz chyba pisalam!!!

kolka moj Rysiol doopsko podnosi-chyba po tym wirowaniu :ico_oczko:
super ta Twoja Laska

Eryk juz tuz tuz od raczkowania :ico_brawa_01: -a co do sadzania toja Go sadzam- jak chce to niech siedzi :ico_haha_01: a i uwielbia ogladac katalogi no i wszystko jezykiemdotyka-dzisnawet podloge!!! A ija juz widze jakbedzie pozniej-teraz niemoze usiedziec,ajak zacznie biegac tomusze sciany wyburzyc bojak sie rozpedzi to na scianie wychamje dopiero :-D
Mam nadzieje ze M sie ucieszy- zrobie fotke za pare dni jak to na scianie bedzie wygladalo :-D
Jest jeszcze ktos????

[ Dodano: 2007-09-27, 22:06 ]
poprawka 2 imprezki w 1

kurde niewiem co z ta spacja wrrrr :ico_zly: chyba za szybko chce napisac :-D

[ Dodano: 2007-09-27, 22:10 ]
hehe balbion nie babilon heheh
nieno ja to bladynka jak sie patrzy :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 wrz 2007, 22:17

Mróweczka, -a czy bedziesz bardzo zla jak zerzne Twoj pomysl, bo moj ma imieniny 1 pazdziernika a ja zero idei.Blagam zgodz sie i daj prawa autorskie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-09-27, 22:23 ]
syla75, nie mialam pojecia, ze sa takie aparaciki do korekcji w ksztalcie smoczka :ico_szoking: Super!!!!!!!!!!A centrum odlotowe!!!!!!
Iw Rybka-jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!!!Zdjecia sliczne, super, ze moglyscie sie spotkac z Marzenka i widac Twoj Jedrula juz chyba niewiele mniejszy od naszego najmlodszego giganta Kacperka.
Balbion-ja mijej tesciowej to moglabym milion razy tak powiedziec to i tak NIE USLYSZY!!!!!!!!!!!!!Taka niereformowalna
Delicja-pewnie jakby sie Twoja tesciowa dowiedziala, ze idealna temperatura pokoju w ktorym jest dziecko to 18 st.C to dostalaby wytrzeszczu oczu a i tak by nie uwierzyla.

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 22:46

Mąż mamy przyniósł kosz i 3 wiadra grzybów i zostałam zagoniona do pomocy w obieraniu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: po prawie 4h spędzonych nad grzybami padam... zatem dobranoc a jakiegos poscika postaram się naskrobać jutro...

katrin

27 wrz 2007, 23:03

kasi.k, mam nadzieje , ze maz Twojej mamy zna sie na grzybach-wspolczuje, ze az tak obrodzily i on je wszystkie musial znalezc :-D

Awatar użytkownika
Kolka

27 wrz 2007, 23:25

Hehehe Plaga z tymi grzybami :-D U nas w rodzinie też jest szał. Nawet ja dziś byłam, ale tylko chwilkę i w 20 minutek uzbieraliśmy całą siatę :ico_brawa_01: Ale Julka nie pozwoliła mamie obierać :ico_brawa_01:
Syla- nie oddałam kompa tak bez walki. :-D A smoka nie zauważyłam, rozdziapa ze mnie :ico_puknij:
mijej tesciowej to moglabym milion razy tak powiedzieć to i tak NIE USLYSZY!!!!!!!!!!!!!Taka niereformowalna
Moja to chociaż taki postęp zrobiła, że nie lula Julki jak ja widzę. Ale to też nie zawsze. Ojj nie chce mi się o niej pisać przed snem, bo mi się przyśni. Brrr!

[ Dodano: 2007-09-27 ]
a mój ma imieniny 24.10 i w ramach prezentu wyślę go na cały dzień do swej mamuni. To będzie najlepsze co mógłby sobie wymarzyć. Co tam żona z dzieckiem. Grunt to mamunia!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”