Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 15:53

Moja dziewczynka sobie znowu spi,a ja znowu na internecie i na TT jestem :ico_oczko: Dzisiaj mam kompletnie leniwy dzien i jak fajnie ze nie musze gotowac hehe nie musze gotowac dzisiaj,ani nie musze gotowac jutro i w sobote tez nie musze gotowac :-D Ale i tak zjemy sobie cieplutki obiadek tylko ze jutro sa urodziny tescia to najpierw bedzie kawa a cieple jedzenie pozniej :ico_oczko: a w sobote to idziemy na obiad do tesciow bo przyjedzie moj szwagier z rodzinka i te tescia urodziny beda w sobote odprawiane :ico_brawa_01: A dzisiaj na obiadek mamy jeszcze z wczoraj mileone +surowka i ziemniaczek :ico_brawa_01:
Moja kochana coreczka zdrowieje,kaszle juz mniej jest nadal zywa i szybka wszystko ja interesuje i nawet jak teraz jest troszke przychorzala to ciagle ma energie :ico_oczko: Jest slodziutka i kochana i daje jej syropek i powoli jest lepiej :ico_brawa_01:

Justyna slodkie te foteczki,widac ze Ada tak samo jak Nicole jest otwarta na inne dzieci i sie bawi ze wszystkimi i jak jej kolega przypasowal :ico_brawa_01: :ico_oczko:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 wrz 2007, 21:50

Adusia wyglada jak ''malowana lala '' :-D :one:

Iwona dziekujemy za zdjecia :ico_haha_02: odrazu widac , ze mieliscie udany dzien przy tych balonach :ico_haha_01: :ico_brawa_01: ale Piotrus duzy chlopak :ico_szoking: jaki z niego mezczyzna :ico_szoking: :ico_oczko:

kristi to dobrze, ze mala Nicol czuje sie juz lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

halo Aginka, a Ciebie gdzie wywialo? ech, ja mam ostatnio troche wiecej energii niz zazwyczaj ... a pozniej jak sie wszystkie na forum pojawicie to pewnie ja zamilkne :zly2:

dobranoc

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 wrz 2007, 22:00

HEJ
diem dawaj zdjecia jak tam kolorek wyszedl
aginka ty tez pochwal sie nowymi fryzurkami :-D
kristi super ze z mala juz ok
ja wlasnie dowiedzialam sie ze moj siostrezniec lezy w szpitalu ..maly ma niecale 3 miesiace i od alergii na mleko zlapal zapalenie pluc... :ico_placzek: bidulek maly ...ja z siostra nie zyje w najlepszych stosunkach ....malego wiedzialam tylko na zdjeciu ale jutro ide do nich do szpitala.......nigdy nie bedziemy przyjaciolkami ale takie rzeczy przyblizaja ludzi do siebie........trzeba zapomniec o tym co bylo...
powiedzcie dlaczego tak jest ze dopiero jak dzieje sie cos zlego to ludzie otwieraja oczy na to co moga stracic?
milej nocy baboski

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 22:37

diem, melduję sie ....

iwonka, bo człowiekiem czasem "coś" musi potrząść , wstrząsnąć ... a gdy sie jeszcze postawimy na miejscu osoby "pokrzywdzonej"... od rau mięknie nam serce ... mijają żale .... ja jestem tak okropnie wraźliwa na zło , na krzywdę że często myślę żę AZ ZA BARDZO !!! - no ale taka jestem .... dużo jest już za mną ... ale wydaje mi się że jeszcze bardzo dużo jest przede mną .... i nie chciałabym nigdy poczuc się bezsilna, bezbronna , czy potrzebująca ... ale właśnie takie jest życie ....

Dziewczyny - fryzurą pochwalę sie przyokazji .... choć nie wiem czy jest sie czym chwalić ... bo :gitara: mi dzis powiedział że wyglądam jakby mi na fryzjera brakło i mam obciętą tylko połowę głowy .... no przecież na tym polega asymetria ... ale tłumacz to facetowi .... :ico_oczko:

Chyba szykuje mi sie ogromna burza - albo aniołki nam zdjęcia pstrykają :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: - muszę wyłączyć internet .... ale na laptopie musze jeszcze popracować .... bo juto ostatni dzień roboczy miesiąca .... :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: za trzy miesiące koniec roku :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 08:25

:one:

[ Dodano: 2007-09-28 ]
robie kawe? pisze sie ktos?

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 10:17

:-D :-D :-D

ja poprosze kawe :ico_kawa:

[ Dodano: 2007-09-28, 10:20 ]
moj szkrab codziennie rano iglada 2-3 bajki ktore lubi,ale dzis cos marudzi :ico_olaboga: nie poklikam sobie :ico_noniewiem: zdjecia postaram sie pozniej wkleic :ico_wstydzioch:
:ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 11:29

moj to bajek nie oglada ogladal teletubisie ale juz nie puszczaja :ico_puknij: a ja nie mam spokoju :ico_zly: kawka wypita poranna zaraz pora na popoludniowa ....a moj cosik spac nie chce :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 11:37

Dzien dobry Baboski :ico_oczko:
U mnie wszystko ok,mala Nicole ma jeszcze kaszel ale przechodzi jej pomalu takie rzeczy potrzebuja czasu,ale nie jest az tak zle :ico_oczko:
Pozatym to moja Nicole tez zawsze sobie razno patrzy na jej ulubiona bajke Kubusia Puchatka na programie Disney Playhause (premiere) i uwazam ze to nie jest zle :ico_nienie:
No i zaraz ide wziasc prysznic,moja malutka obuzila sie o 8 30 i teraz znowu sobie spi oh ten wirus jest strasznie meczacy dla Nicosi i dlatego wiecej spi teraz ale to dobrze,szybciej wyzdrowieje :ico_oczko:
No nic u nas pogoda kiepska,strasznie pada deszcz juz od tygodnia. Typowa jesienna pogoda oh co zrobic :ico_szoking: No to zycze wam milego dnia i buziaczki :ico_oczko:

Iwona tak samo mysle jak Aginka ze czasami czlowiek potrzebuje jakiegos wstrzasu(otrzasu) zeby sie przelamac i zapomniec super slowa i podpisuje sie pod Aginka :ico_oczko:

Diem czekamy na fotki :ico_oczko:

Iwona a jakies inne bajki to Pitrus nie oglada?? Albo go nie interesuja ?? :ico_oczko:
Moja Nicole jeszcze sobie spijusia.. Tak jak mowie cos ja ten wirus infekcja meczy.. biedne moje dzieciatko kochane :ico_sorki: :ico_noniewiem:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 17:48

oto nowy kolorek :ico_wstydzioch: dla rownowagi drugie zdjeicie pokazuje z jakimi odrostami i dziwnymi kolorami chodzilam wczesniej ... :ico_wstydzioch:
Obrazek
i odrosty
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-28, 17:54 ]
i moj zbuntowany serdelek :-D
Obrazek
Obrazek
Kourosh dzieli sie z Wami jablkiem :ico_haha_01: :ico_brawa_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-28, 17:55 ]
przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac i taaak sie nachwalilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Aginka teraz Twoja kolej :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 18:10

diem lasencja z ciebie a kurosh do schrupania tak jak jabluszko:)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”