JUSTYNA - fotka świetna. Szkoda,że mi nie przyszło do glowy uwiecznić siebie i mojego Jacka (jak jeszcze JA byłam w ciąży!). Wyglądaliśmy niemal identyczni z tym, ze mi zeszło (no, prawie
) a on to już jak słonica... Ale też by już urodziła. Niestety, "mięsień piwny"...
[ Dodano: 2007-09-27, 16:28 ]Mojej Ali też się główka poci... I też mnie to niepokoiło więc spytałam się naszej lekarki. Pooglądała małą i Uspokoiła mnie, że widocznie taka jej uroda, a że wtedy upały były to też nie dziwne, ze sie dziecko poci 9jeszcze z jej tuszą"
). nawet przez lato ograniczyła jej podawanie D3 do 1 kroli na tydzień, bo przedawkowanie tez jest groźne, a latem jest dużo słońca i dziecko dostaje ją w naturalnej postaci.
No, byłyśmy u szczepienia... WRESZCIE!!! Ala waży 8900g w ciągu 3 tygodni przybyło jej 400g. Nieźle, co?
Acha, oduczamy się nocnego jedzenia... Zawsze dostawała o 4-tej mleczko, a teraz ...woda przegotowana albo smoczek. Pociamka wodę i zasypia. Na chwilę... po pół godziny druga próba. Ale prześpi do 6-tej. wtedy już daję jej mleczko, a ona zje i jeszcze przedrzemie do 7mej. To dopiero druga noc, zobaczymy jak nam dalej pójdzie. Tak oduczyłam ją jedzenia o 1-szej...
[ Dodano: 2007-09-27, 16:30 ]Zaraz powiecie że głodzę dziecko i jeszcze mi się ktoś zgłosi od Rzecznika Praw Dziecka
Wtedy będę miała przechlapane