Alineczq ale pięknie się podnosi Waneska!! Mój Jakub tak samo...Nawet prosiliśmy lekarza o poradę bo mały z pozycji półsiedzącej sam siada... Na szczęście nie ma równowagi jeszcze ale jak tylko kładzie się go spowrotem od razu jest krzyk... Za rączki też podniesie się do siadania :) Tylko przecież nie można rzeginać... (możecie zobaczyć jak główkę podnosił majac niecały miesiąc...jest na blogu

sierpień)
Frydza ja do sentysty to i ja się wybrać muszę a raczej do hirurga szczękowego... Ostatnie zębole mi się nie mieszczą i pękają na połowę... A boję się niemiłosiernie... Już wolalabym drugi raz poród niż dentystę.
Magda super, ze już macie okienka i że posprzatane :) i gratuluję nowego członka rodziny!!
Acia my pijemy bebilon pepti... Jest dobry bo białka ma podzienone na małe cząsteczki i też jest dla dzieci z alergią ój mały może być obciążony po mnie więc dostał takie mleczko)
Asiula oj biedne maleństwo...Mama nadzieję, ze dzisiaj już będzie dobrze... Ach taki urok szczepień
ze przy dziecku z alergia, trzeba czekac do 6 miesiaca zycia
Jakub jest obciążony alergią i ze względu na zaparcia jabłuszko dostaje od 2,5 miesiąca życia... Nie dużo po łyzeczce i już wiem, ze nie jest na nie uczulony :)
Do nas wieczorkiem zawitała M. siostra z ckłopakiem...No i zasiedzieli się do rana :)
A od rana bieganina, bo budzilam raz M. o 5.454 później o 6.00 aż wstał o 7.12 a miał na 7 do pracy... ale się śmiałam...
Ja dzisiaj muszę skoczyć do przychodni po receptę na mleczko, na zakupy i coś do ubranka sobie kupić, bo jutro idziemy na 18-stke mojej siostry, co prawda miała wcześniej ale teraz wyprawia...głowa mała na 30-osób. Kupilam jej złoty pierścionek później zrobię zdjęcie to wkleję.
A teraz trzeba się ubrać, bo chodzę w jeansach i koszuli :) no i troszkę posprzątać... Ale najpierw kawusia!!
[ Dodano: 2007-09-28, 09:52 ]
Acia powodzonka u lekarza i oby to nie była skaza :*
Avisek napewno chrzciny będą udane!! A ty wyglądaj pięknie!!